jukor
Go
|
120 g zoltek to ile sztuk?
Było 7 żółtek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co to za życie bez ryzyka... Ja sie wylamie watroba wieprzowa cebula gruszka smalec masele
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na śniadanie budyń o smaku waniliowym i łyżeczką powideł z jagód własnej produkcji. - 200ml śmietanki 30%, - 120g żółtek, - 1/3 łyżeczki cukru waniliowego, - powidła Na kawę ze śmietanką ochoty nie mam. Zero puryn + zero pirymidyn + zero GMO = zero zagrożenia takimi tam przypadłościami ... Och jej, juz chyba wiem jaki nastepny pacjent bedzie sie tym zajadal az mu uszami bedzie cieklo ...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja zjadłem podsmażone na smalcu: kotlet mielony, jajko gotowane i plaster szwedzkiego blodpuddingu ( mąka żytnia, krew i wątroba wieprzowa, cukier i przyprawy). Myślę, że Teresie by przypadło do gustu połączenie mięsno-słodkie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mąka pełnoziarnista piszą, gotowy produkt ma 20 g W. Do obiadu starczy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bez zielonego koloru to śniadanie jest niepełno barwne...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez zielonego koloru to śniadanie jest niepełno barwne... Ano, czerwone i zielone węglowodany
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to za życie bez ryzyka... Ja sie wylamie watroba wieprzowa cebula gruszka smalec masele Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Mąka pełnoziarnista piszą, A kto tam w pisane wierzy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mąka pełnoziarnista piszą, A kto tam w pisane wierzy? Zwłaszcza Szwedom
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku? Kwasem solnym już potraktowana...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku? Kwasem solnym już potraktowana... Nie o taki środek chyba chodziło
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Co to za życie bez ryzyka... Ja sie wylamie watroba wieprzowa cebula gruszka smalec masele Gruszka to na zagryche czy jakos ja udusiles w srodku? Ja czasem do duszonej wątróbki daję kawałek jabłka, bo bez pestek to gorsze niż gruszka.
|
|
|
|
|
|
|
|