|
|
Gavroche
|
Pisz, pisz, coś nowego jest? Trzymasz rękę na pulsie?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mnie interesuje to, na czym Doktor zna się najlepiej. A skąd wiesz czy o tym pisał...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mnie interesuje to, na czym Doktor zna się najlepiej. A skąd wiesz czy o tym pisał... Właśnie dlatego mnie to interesuje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie ciekawi to, o czym Doktor wspomniał, że nie może podaż tej wiedzy, bo ludzie tego nie zrozumieją, czy jeszcze nie są na to gotowi, czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Albo to takie pitolenie było, albo wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doktor Kwaśniewski nie "pitolił" na daremno...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dwa chleby jajczane. Jeden zjadłem z serem żółtym, a drugi z puszką wątróbki z dorsza po węgiersku w sosie własnym. Wczoraj tez jadłem wątróbkę w pasztecie do frytek . Kapusta kiszona łycha, natka. Ćwierć masła z promocji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Doktor Kwaśniewski nie "pitolił" na daremno... W takim razie wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przyznam, ze najbadziej mnie interesi w ksiazkach Doktora pozornie ukryty watek paleoastro Bo, ze Doktor nie wierzy w Darwina i wspolnego przodka to wiadomo Mam tak samo jak Ty... Ciekawe jakie ksiazki posluzyly jako zrodla... Moze admin kiedys cos powie czy czytal cos z tej serii http://lubimyczytac.pl/seria/5530/ksiegi-tajemnic/1
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
dwa chleby jajczane. Jeden zjadłem z serem żółtym, a drugi z puszką wątróbki z dorsza po węgiersku w sosie własnym. ... Puszka nie za twarda była...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To by chyba nawet czapla miała problem...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
puszka była niewielka. Za dużo to tam wątróbki nie było. na obiad ugotowałem brokuła. Porwałem na części, rozłożyłem na podsmażonej cebulce na smalcu ( w szklanym naczyniu) . Zalałem zalewą z żółtek z kwaśną śmietaną i śmierdzącym serem. Dodałem plastrów masła. Frittata. na kolację mam mus z jeżyn z bitą śmietaną polane koglem . Dodam chyba rodzynek sparzonych .
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A mnie najbardziej interesują maszyny jądrowe i peruka, musi istnieć jakiś związek... czy to taka zagadka - dwie kulki, armatka?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
brokuł na skwarkach, z 4 żółtka, masło. Deser z bitej śmietany do kawki.
|
|
|
|
|
|
|
|