Gavroche
|
Ja się powolutku domyślam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to w takim razie dodam, że poziom dyskusji typu: całe życie jem węglowodany i jest super, więc tłuszcze są ble... mnie nie interesuje. Nie interesuje mnie też poziom dyskusji typu: setki tysięcy badań "naukowych" wykazało... Interesuje mnie jedynie poziom DECYZYJNY, władny zmieniać prawo i to tylko wtedy, gdy słucha dobrych rad, a nie zacietrzewia się światopoglądowo w skorupie uniemożliwiającej racjonalne myślenie w stopniu uniemożliwiającym świadome sterowanie procesami społecznymi tak, aby wynik działania był zgodny z założeniemi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to sobie jeszcze poczekasz...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiem, ale mnie się nigdzie nie spieszy, a do tego nie życzę sobie być "osobą publiczną", bo to strasznie życie rujnuje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja się powolutku domyślam... Strzelam......Zieba?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie podaje, że strona czysta.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Czy Stowarzyszenie OSO jest potrzebne w dobie powszechnego korzystania z Internetu? Odpowiadam: stowarzyszenie jest bardzo potrzebne, ale ani mnie, ani mojej Rodzinie ani roli do której zostało powołane. A komu? No, tego to ja nie napiszę, bo po co? I tak dla przyzwoitości oraz ze względu na dbałość o moje dobre nazwisko sugeruję usilnie, aby propagowaniem Diety Optymalnej zajęły się osoby o stosownym stopniu znajomości zagadnień dietetycznych, a nie ci, co im się zdaje, że coś wiedzą. Prawo autorskie zaś jest jednoznaczne, więc trzeba też wiedzieć z kim rozmawiać na temat przyszłości związanej z Żywieniem Optymalnym... Z kim? No, tego to ja też nie napiszę, bo po co? Już wiecie? Wiemy.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Bardzo starutkie to "forum". Próbowałem coś tam poczytać, ale szkoda czasu na odsiewanie ziarna od plew, a jeszcze pomylić się można. Wolę oryginał. Albo całe serie na YT, jak np: https://www.youtube.com/watch?v=KnX3eqxakGk
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Rzuciłam okiem jedynie i wyczytałam, że odradzają jeść zbyt często żółtka, mnie to wystarczyło, by tam więcej nie zaglądać
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A propos "OSO - władze" zajrzałem do KRS, a tam:
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tak nic nie widać, bo samemu trzeba wypełniać, a mnie się nie chce...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Nazwisko lub nazwa Nazwisko drugi człon Imię pierwsze Imię drugie Funkcja
KLUCZYŃSKA JANINA BENEDYKTA SKARBNIK ROSICKI LONGIN WICEPREZES TKOCZ BOGDAN JAN PREZES JAGODZIŃSKI HENRYK WICEPREZES ZARZĄDU GŁÓWNEGO BUDNIK PIOTR CZŁONEK ZARZĄDU GŁÓWNEGO BRZĄKALIK KRYSTIAN FRANCISZEK CZŁONEK ZARZĄDU GŁÓWNEGO SZCZEPANEK TERESA SEKRETARZ ZARZĄDU GŁÓWNEGO CIERESZKO REGINA CZŁONEK ZARZĄDU GŁÓWNEGO BORKOWICZ GRAŻYNA ZOFIA CZŁONEK ZARZĄDU GŁÓWNEGO Strona 1 z 1 Liczba członków: 9
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Renia Myslala, ze pojdzie latwo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Renia Myslala, ze pojdzie latwo Hmm, nie wystarczyło zabrać zabawek z piaskownicy. Nie uprzedzali, jak zapraszali do zabawy. Z Jakuzy też jeszcze nikt żywy nie wystąpił. A z GRU tylko przez komin.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z oso tylko w postaci smalcu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
Z oso tylko w postaci smalcu Wytopionego w ogniu ogólnego fqr.ienia.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|