Gavroche
|
Jasne w mielonce turystycznej bardzo mi smakowało. Obecna mielonka odbija się soją, ale dawniej były faktycznie dobre. A może to człowiek był młody i wybiegany?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie tak, bo to było biwakowe jedzenie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie tak, bo to było biwakowe jedzenie. Wiadomo, soja wzmaga popęd płciowy u kobiet, więc na biwak idealna...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Że też wtedy tego nie wiedziałem i musiał mi wystarczyć sam urok osobisty.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego się piwko piło, a nie w krzaki chodziło...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Bo pasożyty i jady bakteryjne na każde wyciągnięcie ręki.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, na biwaku szczególnie dużo pasożytów i trzeba się szybko odkażać.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
O co chodzi? O wielkość zdjęcia? Zgaduję, że o kolory. Po czym to się widzi na niebiesko, a po czym się niebieskiego nie widzi. Podobne teraz robimy (właśnie się parzą), ale bez wędzenia. Ciekawa jestem jaki będzie efekt (głównie smakowy)... Teraz jest tylko szynka i schab. Mogłam dać karkówkę jeszcze na baleron...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem czy boczek by był dobry bez wędzenia - tylko parzony...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak nie wiesz, to trudno!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już po parzeniu. Mięso zawinięte w folię aluminiową (aby się nie wysuszyło zbytnio) studzi się teraz.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|