Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638061 razy)
|
Dasna
Go
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? U la, la... Każdy może coś zaproponuje? Kierownica z prawej strony, aby lewym nadgarstkiem biegi przerzucać... Przy prowadzeniu jest ok. Przyjechałam przecież do Lwowa. Myślę, że to nic poważnego, ale sygnał dostałam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I oddychanie pełną piersią! Owszem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ale sygnał dostałam. Może czas zmienić dyscyplinę? Brydż jest fajny...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ale sygnał dostałam. Może czas zmienić dyscyplinę? Brydż jest fajny... Ale zawsze czwartego brakuje i d.... rośnie od siedzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? Przysiady bez obciążenia? Brzuszki, podskoki, na maszynie prostowanie nóg? Kurka wodna. Nogi, dolny grzbiet i brzuch. Suwnica, wyprosty nóg, uginania nóg, ginekologia, unoszenie tułowia z opadu, skłony na brzuch, asekuracją jedną ręką Góra Ci odsapnie, może to sygnał? Też tak pomyślałam o sygnale. Ok, nie będę lekceważyć. Zrobię aczkolwiek niechętnie nie jeden a dwa kroki do tyłu. Dzięki. A całkowita przerwa dwa tygodnie, też Ci nie zaszkodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? Przysiady bez obciążenia? Brzuszki, podskoki, na maszynie prostowanie nóg? Kurka wodna. Nogi, dolny grzbiet i brzuch. Suwnica, wyprosty nóg, uginania nóg, ginekologia, unoszenie tułowia z opadu, skłony na brzuch, asekuracją jedną ręką Góra Ci odsapnie, może to sygnał? Też tak pomyślałam o sygnale. Ok, nie będę lekceważyć. Zrobię aczkolwiek niechętnie nie jeden a dwa kroki do tyłu. Dzięki. A całkowita przerwa dwa tygodnie, też Ci nie zaszkodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? Przysiady bez obciążenia? Brzuszki, podskoki, na maszynie prostowanie nóg? Kurka wodna. Nogi, dolny grzbiet i brzuch. Suwnica, wyprosty nóg, uginania nóg, ginekologia, unoszenie tułowia z opadu, skłony na brzuch, asekuracją jedną ręką Góra Ci odsapnie, może to sygnał? Też tak pomyślałam o sygnale. Ok, nie będę lekceważyć. Zrobię aczkolwiek niechętnie nie jeden a dwa kroki do tyłu. Dzięki. A całkowita przerwa dwa tygodnie, też Ci nie zaszkodzi... Wiem Dla mnie to też najtrudniejsza część planu treningowego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja nie chcę na odwyk.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja nie chcę na odwyk. Oczyszcisz się, zresetujesz, potem ćpanko będzie silniej działać, może nawet lepsze wizje w lustrze będą... Wiem co mówię, stary narkoman ze mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja nie chcę na odwyk. Oczyszcisz się, zresetujesz, potem ćpanko będzie silniej działać, może nawet lepsze wizje w lustrze będą... Wiem co mówię, stary narkoman ze mnie Dobrzeeee.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj byłam na masażu u p.Rostika i ręka dzisiaj prawie nie boli. Niemniej odpoczynek mi się przyda i postanowiłam poświęcić go na fengszuja. Odnowa biologiczna mi pomoże, tym bardziej , że jest trzy razy tańsza nic u nas.I ta świadomość bardzo, bardzo dobrze działa regenerująco. W Klubie w Polsce niby "przysługuje" mi sauna fińska i łaźnia parowa, ale jest permanentnie wyłączona, bo ciągnie mnóstwo prądu. Trzeba uprzedzić na pół godziny wcześniej to może włączą.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj połnyj fengszuj. Najpierw 40 min. basen. Potem naprzemiennie basen i jacuzzi a potem sauna. I teraz ręka w ogóle nie boli. Ale jeszcze odczekam. Może w sobotę jakaś bieżnia i coś na nogi. Jakieś prostowania, uginania. Zobaczę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj połnyj fengszuj. Najpierw 40 min. basen. Potem naprzemiennie basen i jacuzzi a potem sauna. I teraz ręka w ogóle nie boli. Ale jeszcze odczekam. Może w sobotę jakaś bieżnia i coś na nogi. Jakieś prostowania, uginania. Zobaczę. Roztropnie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najpierw 40 min. basen. Pływałaś, czy moczyłaś odciski?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Najpierw 40 min. basen. Pływałaś, czy moczyłaś odciski? he he
|