Dasna
Go
|
Trudno oszacować ile taki cielak waży, może ze 150 kg? Tak coś koło tego. Tam ktoś kto wstawił , walnął, że to cielak 800 kg.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Trudno oszacować ile taki cielak waży, może ze 150 kg? Tak coś koło tego. Tam ktoś kto wstawił , walnął, że to cielak 800 kg. Choć może i więcej niż 150?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja robię "odejścia", ćwiczenie polegające na zdjęciu sztangi ze stojaków, jak do siadów tylnych i odejściu od nich kilku kroków, potem powrót, na 280 kg. Pewnie taki żywy ciężar inaczej pracuje niż sztanga, ale czy trudniej, nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja robię "odejścia", ćwiczenie polegające na zdjęciu sztangi ze stojaków, jak do siadów tylnych i odejściu od nich kilku kroków, potem powrót, na 280 kg. Pewnie taki żywy ciężar inaczej pracuje niż sztanga, ale czy trudniej, nie wiem... Jest bardziej miękki, moim zdaniem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj 1.Rozgrzewka 2.Протяжка rwaniowa 5 x 2 15 kg 3.Wycisko- podrzut zza głowy w chwycie rwaniowym 5 x 2 25 kg 4.GM 5 x 5 30 kg 6.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 10 20 kg 7.Pompki z kolan na jakiś takich małych poręczach 2 x10 8.Uginanie rąk z lekkim przysiadem (na triceps)przy ławce 2 x 10 9.Maszyna na brzuch , jakieś takie uginanie 150 razy. Nie wierzyłam , a potem zrobiłam. Dzisiaj rozmawiałam z Wiktorem i mówi, że jakiegoś minerału mi brakuje. Przez to rwanie takie rąk tyle dni. Mam tez nie pić więcej niż 2 kawy, on sam w ogóle kawy nie pije. Pilnować tez witaminy B i magnezu, potasu i wapnia. To moje jedzenie w zwiększonej ilości ii spanie jest dla niego zupełnie normalne. Trening jeśli chodzi o trudność, ciężkość jest dostosowany do mnie, do moich możliwości , więc za ciężki nie jest. Tak, to ćwiczyłabym 2 razy dziennie z o wiele większymi ciężarami.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już zamilknę Wiktor Cię widzi i trenuje z Tobą, ma lepszy ogar sytuacji
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
jakie mineraly, wit...? tu brakuje SA Co ten Wiktor plecie, cialo naturala sie nie zuzywa...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Już zamilknę Wiktor Cię widzi i trenuje z Tobą, ma lepszy ogar sytuacji Tylko nie milcz. Za bardzo cenię Twoje zdanie. Oczywiście, że tak face to face pewnie inaczej to wygląda, ale zawsze zwrócić uwagę na pewne symptomy, zastanowić się można.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już zamilknę Wiktor Cię widzi i trenuje z Tobą, ma lepszy ogar sytuacji Tylko nie milcz. Dobra, ale Ty weź urlop
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Już zamilknę Wiktor Cię widzi i trenuje z Tobą, ma lepszy ogar sytuacji Tylko nie milcz. Dobra, ale Ty weź urlop Po przyjeździe do Polski.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już zamilknę Wiktor Cię widzi i trenuje z Tobą, ma lepszy ogar sytuacji Tylko nie milcz. Dobra, ale Ty weź urlop Po przyjeździe do Polski. Deal
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Już zamilknę Wiktor Cię widzi i trenuje z Tobą, ma lepszy ogar sytuacji Tylko nie milcz. Dobra, ale Ty weź urlop Po przyjeździe do Polski. Deal
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No i oczywiście pojadłam i pospałam.
|