Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Pływanie, flyboard, kajaki.

Zaczęty przez Dasna, 2019-08-20, 18:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Dasna

Cytat: renia w 2023-07-26, 14:22:26
Cytat: Dasna w 2023-07-26, 10:29:57
W piątej wyjeżdzamy z mężęm do Rucianego -Nidy na I w Polskce zawody amatorów w lataniu na flyboardzie. Robsonteam Cup 2023. Zostałam osobiście zaproszona. Czuję sie zaszczycona.  :D
Nie liczę oczywiście na wiele , bo .....cóz. Realia są realiami i ....  :lol: Ach, na resztę spuśćmy kurtyne milczenia.  :lol: Tym niemniej po prostu miło.

I co? Będziesz zawodniczką, czy w komisji sędziowskiej...?
Zawodniczka.
Nie, jako sędzia od flyboardu to inna bajka. Raczej trzeba być po gimnastyce akrobatycznej , żeby oceniac ewolucje. Tak  mi sie przynajmniej wydaje. Wszyscy profesjonaliści ćwicza salta, fiflaki, sruby i robią to codziennie.
Poza tym to dopiero sie kluje.

Dasna

Cytat: admin w 2023-07-26, 14:56:40
Najlepiej i to i to - wtedy jest pewność, że się wygra... ;)
:lol: :lol:

admin

Cytat: Dasna w 2023-07-27, 09:15:05

Byle ta inkubacja nie za długo trwała... ;)

renia

Cytat: Dasna w 2023-07-27, 09:15:05
Cytat: renia w 2023-07-26, 14:22:26
Cytat: Dasna w 2023-07-26, 10:29:57
W piątej wyjeżdzamy z mężęm do Rucianego -Nidy na I w Polskce zawody amatorów w lataniu na flyboardzie. Robsonteam Cup 2023. Zostałam osobiście zaproszona. Czuję sie zaszczycona.  :D
Nie liczę oczywiście na wiele , bo .....cóz. Realia są realiami i ....  :lol: Ach, na resztę spuśćmy kurtyne milczenia.  :lol: Tym niemniej po prostu miło.

I co? Będziesz zawodniczką, czy w komisji sędziowskiej...?
Zawodniczka.
Nie, jako sędzia od flyboardu to inna bajka. Raczej trzeba być po gimnastyce akrobatycznej , żeby oceniac ewolucje. Tak  mi sie przynajmniej wydaje. Wszyscy profesjonaliści ćwicza salta, fiflaki, sruby i robią to codziennie.

I też dobrze... :D

Dasna

Oj, aj , no tego to się nie spodziewałam.  :shock:

Zajęłam 3 miejsce w Amatorskim RobsonCup.  :shock:
Na 14 startujących , oczywiście młodszych ode mnie i niektórzy są zawodnikami. Przynajmniej Ci co zajęli miejsce 1 i 2 sa zawodnikami. Przeszłam 2 dni kwalifikacji i dostałam się do finału.

Ale usłyszałam , że jako jedyna zrobilam prawidłowo slalom na wodzie, pokazalam więcej ewolucji i mój wystep Robson przyrównał do tańca. Faktycznie nie spodziewałam się, że mój poziom jest całkiem przyzwoity na tle innych. Po raz pierwszy tez poleciałam na wysokości ok. 10 m.  :D
Mam zaproszenie na przyszły rok a szykuje sie już impreza międzynarodowa.
Ludzie mi kibicowali i usłyszałam, że pudło mam zasłużenie.  To nawet inni zawodnicy stwierdzili.
Mam ogromną satysfakcje i chec dalszych treningów.

renia

Super :D. BRAWO TY!
To chyba to tłuste jedzenie tak Ciebie wysoko, tanecznym krokiem, unosiło w przestworza...
:D ;-)

Jarek

Tłuste dobrze zbilansowane   :lol:

Blackend

Tłuste nietłuste, ale wysiłek trzeba podjąć. ;)
Brawo Dasna za wynik, i brawo że ci się chce!  :D

Jarek

Dasna

admin

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-08-02, 10:47:55
Tłuste nietłuste, ale wysiłek trzeba podjąć. ;)
Brawo Dasna za wynik, i brawo że ci się chce!  :D
Szkoda ze za lenistwo nie ma braw..  :lol:

Blackend

Ale za to jest motorem postępu, szczególnie w męskim wydaniu. ;)

Jarek

Postep taki, ze sami dominatorzy , lepszy przesciga lepszego, a leniwego palcami wytykaja.. :lol:

Dasna

Sobota , niedziela polatane,  wreszcie na 23 m wężu.

Slalom pięknie, spiny niezłe a superman i delfin to pokładają sie ze śmiechu. :lol: Katastrofa.  :?

Przy okazji 2 dechy zaliczone tak, że myślalam , że sobie mózg obiłam. I to nie z wysoka, ale grzmotnęłam na własne życzenia typową dechą. To wczoraj popędziłam na pływalnie, ale tylko grzbietowym i żabką troche popływałam . Znów muszę skoki "na główkę " wdrażać.

Robson napisał mi wskazówki i w sobote i niedziele znów będę piłować. Delfin i superman spędzają mi sen z powiek.  :?

Jarek

admin

Mniej kryptonitu, a superman się uda! ;)

renia

Ja tam o żadnym supermanie nie marzę... :lol: ;-)

admin