Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Pływanie, flyboard, kajaki.

Zaczęty przez Dasna, 2019-08-20, 18:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Blackend w 2022-09-21, 20:29:10
Byle dobrze odkażona była, bo to nigdy nie wiadomo kto może wirusa przywlec. ;)

Albo jakiego "adidasa"... :lol:

Blackend

Jarek

Okneblowac towarzystwo i bedzie bezpiecznie :lol:

admin

Dasna

Pluskamy sie z mężem teraz dwa razy w tygodniu.  :D

Mąż sobie delikatnie chodzi, ćwiczy i masuje noge i odcinek lędźwiowy  a ja,  no pływam to za dużo powiedziane, bo taka sobie ze mnie pływaczką, ale skaczę juz .... no z tym coraz lepiej to tez nie do końca, bo dzisiaj dałam plamę :lol: . Taka dechę wykonałam  :lol: i to na twarz jeszcze, że mąz pokładał sie ze smiechu. :lol: Normalnie plaskacza sobie zrobiłam.

Ale wczoraj to byłam znowu orka, delfin i co tam jeszcze. :D

Ooooo, wykonałam taki skok, że przeszorowałam brzuchem i udami po dnie basenu.  :lol: A wejście do wody było bez rozbryzgu.  :D

admin

Trzeba korzystać póki baseny nie splajtują.  8)

Blackend

admin

Dasna

Zwiększylismy częstotliwośc chodzenia na basen do 3 razy w tygodniu.  :D

Zapamietale tłukę ( dosłownie  :lol: i w przenośni) skoki do wody. Poprawilam technike dzieki uwagom ratownika i juz od razu jest ładniej, choc wpadki sie zdarzają  :lol: zakończone mocnym walnięciem np. udami o tafłę wody. Dzisiaj oglądałam swoje małe krwiaki na udach po takich popisach.  :? Ale generalnie jest ok.

admin

Bo to zawsze jest dylemat, czy z rozbryzbiem, czy bez... ;)

RafałS

Cytat: Dasna w 2022-10-06, 16:57:47
Zwiększylismy częstotliwośc chodzenia na basen do 3 razy w tygodniu.  :D

Zapamietale tłukę ( dosłownie  :lol: i w przenośni) skoki do wody. Poprawilam technike dzieki uwagom ratownika i juz od razu jest ładniej, choc wpadki sie zdarzają  :lol: zakończone mocnym walnięciem np. udami o tafłę wody. Dzisiaj oglądałam swoje małe krwiaki na udach po takich popisach.  :? Ale generalnie jest ok.
I tam! się bawisz... Na bombę wal. Ratownikom się spodoba.  :wink:

admin

Jak woda z basenu nie wychlupie! ;)

Jarek

Dokładnie. :lol: A jeszcze lepszy efekt z dyszki na bombę ... :lol:

renia

Najważniejsze, żeby przed skokami się upewnić czy jest woda w basenie... 8) ;-)

Jarek

Jak woda  twarda, to efekt betonowy :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2022-10-06, 17:24:45
Dokładnie. :lol: A jeszcze lepszy efekt z dyszki na bombę ... :lol:
:lol:
Ewentualnie salto dodać. :wink:

RafałS

Cytat: admin w 2022-10-06, 17:18:23
Jak woda z basenu nie wychlupie! ;)
Razem z ratownikiem.  :wink:

Blackend

admin

Dasna

Bobik zdoh !  :?

Chodzimy z mężem 3 razy w tygodniu na basen a ja 2 razy w tygodniu jeszcze robie trening ciężarowy. Dzisiaj mniej skoków bo tylko 3 , ale juz nie było wstydu. Ładne wejście do wody. Za to poplywałam  dłużej co prawda stylem żabki odkrytej  :lol:czyli jakos ujdzie, ale za to juz 8 długości basenu bez przerwy. No i jestem wykończona. Potem jeszcze 2 długości ,basen ma 25 m. Dla mnie to juz jest nieźle, bo pływaczka ze mnie nijaka. Podziwiam na sąsiednich torach pływających stylowo godzinę non stop. Ba, ale to trzeba trenowac.  :D