Autor
|
Wtek: Gdzie są ci dobrzy lekarze? (Przeczytany 131451 razy)
|
Marek Mitruś
Go
|
Elmo, myślałaś kiedyś o sobie, że może jesteś wybrana? Hehehehe
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Nie mam zalu do lekarzy o cesarke ,dzieki niej ,byc moze moje dziecko jest zdrowe
Nie rozumiem , jesteś wdzięczna za cesarkę z powodu komórki ?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
No to w końcu ta cesarka to była z powodu zamartwicy czy komórki?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Byla z powodu ciązy
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Acha ,dziecko pomimo ze bylo wczesniakiem- 6 tyg. wczesniej bylo zdrowiuskie ,bez oznak zamartwicy
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Acha ,dziecko pomimo ze bylo wczesniakiem- 6 tyg. wczesniej bylo zdrowiuskie ,bez oznak zamartwicy Znaczy niepotrzebna cesarka
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
A zasadniczo ,to.... czego ty Bruford chcesz? Znaczy sie... wiadomo mi ,ze oprocz cesarki kobiety tez rodza silami natury(slyszales o tym ) ,tak rodzilam pierwsze dziecko . Tak se gadam .Znaczy to popełniono Ci ten błąd czy nie . Tak se tylko pytam
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
jak funkcjonuje zespol personelu medyczne go w szpitalu . Przyszla pielegniarka do sali i dala pojemnik na mocz dla mojego dziecka.Rzecz oczyista dziecko moje mialo sie do niego wysikac .Nic nie byloby w tym dziwnego ale ow pojemnik byl bez podpisu( nazwiska i imienia mojego dziecka ) Moze personel medyczny uznal ,ze rodzice powinni nosic ze soba tasmy lub plastry i przyklejac sami . Ok .Dziecko moje sie wysikalo i poszlam pytac gdzie mam ten mocz zostawic.Szanowna pielegniarka kazala go zaniesc do zabiegowki i polozyc na tacy ,gdzie sa pozostale mocze.Totez poslusznie sie skierowalam ku zabiegowce ,weszlam zblizam sie do tacy i co widze kilka niepodpisanych pojemnikow z moczem lezy na tacy .Wiec stoje i pilnuje i czekam az laskawie przyjdzie siostra i zapytam skad beda wiedzieli czyj jaki mocz jest .Mnie jako matce mojego dziecka zalezalo najbardziej aby nie doszlo do pomylki co do wyniku moczu mojego dziecka.Weszla i pytam sie skad beda wiedzieli ze to jest mocz mijego dziecka i czy wyniki beda z maszyny lopsującej?. Pielegniarka uspokoila mnie ,ze beda wiedzieli
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tak se gadam .Znaczy to popełniono Ci ten błąd czy nie . Tak se tylko pytam A ja se Brufordzie odpowiadam : a kto ich tam wie
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Tak se gadam .Znaczy to popełniono Ci ten błąd czy nie . Tak se tylko pytam A ja se Brufordzie odpowiadam : a kto ich tam wie No to czyli nie wiesz czy byłaś ofiarą błędu lekarskiego ?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
jejku, Elmo, Ty się naprawdę lubujesz w tych opowiastkach szpitalnych M
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No to czyli nie wiesz czy byłaś ofiarą błędu lekarskiego ? Wiem ,ze bylam ofiara braku czystosci na sali operacyjnej a w szczegolnosci narzedzi chirurgicznych skoro doszlo do zakazenia.To nie wiem czyj to byl blad moze salowej ,moze moj - bo moze trza nosic ze soba swoje skalpele i nici chirurgiczne itp. ,co do krwi to byl moj blad ,bo mialam Rh- a krew mieli Rh+ -to byla tylko i wylacznie moja wina bo ja akurat tego czynnika nie posiadam . No i jeszcze moja wina ,bo zaszlam w ciaze . Tyle argumentow przeciwko mnie .Poszlabym siedziec rzecz jasna ,po wyroku.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Bruford a tak na serio ile wyciagasz na lewo : Tak na serio , lutonn , ile miesięcznie gwałcisz nieletnich dziewczynek?
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
No widzisz
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Bruford, zywie nadzieje ,ze w szpitalu, w ktorym pracujesz,wszystko działa tak sprawnie jak procesy zachodzace w zdrowym organizmie
|
|
|
|
|
|
|
|
|