Gavroche
|
Za przykładem. Cecha naśladowcza. Nie, fantazja taka. Niektórzy lubią gawędzić o pływaniu, inni wskakują do wody i są mokrzy. Mogę sobie wyobrazić seks, bo ktoś mi powie: uwierz, że zaj..., ale wolę sprawdzić sam Z drugiej strony nie muszę się bzyknąć z facetem, by wiedzieć, że jestem hetero... Etap taki był. Kto nie narobił głupot, niech rzuci
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..., inni wskakują do wody i są mokrzy. .... Kto nie narobił głupot, niech rzuci To nieco trudne do zaakceptowania, ale zgoda. Rzuci, rzuci ... chociażby żeby narobić. Powiadasz fantazja. Kiedyś będąc w OPO w Wałczu skoczyłem do wody z trampoliny na główkę(seniorzy- znaczy starsi koledzy sportów wytrzymałościowo-siłowych patrzyli z uwagą). Rzeczywiście byłem cały mokry, ale majtochy były suche. Zostały na powierzchni wody.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
..., inni wskakują do wody i są mokrzy. .... Kto nie narobił głupot, niech rzuci To nieco trudne do zaakceptowania, ale zgoda. Rzuci, rzuci ... chociażby żeby narobić. Powiadasz fantazja. Kiedyś będąc w OPO w Wałczu skoczyłem do wody z trampoliny na główkę(seniorzy- znaczy starsi koledzy sportów wytrzymałościowo-siłowych patrzyli z uwagą). Rzeczywiście byłem cały mokry, ale majtochy były suche. Zostały na powierzchni wody. Na suchej powierzchni wody. Zapomniałeś dodać
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
nie ma to jak suche gatki
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Majtochy zostały suche na tej części powierzchni wody, która jeszcze nie jest mokra. Wymusiłeś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Majtochy zostały suche na tej części powierzchni wody, która jeszcze nie jest mokra. Wymusiłeś. A na tej planecie to było?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W Wałczu, coś koło Twoich (narodzin?). Terrorysto.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Wałczu, coś koło Twoich (narodzin?). Terrorysto. Naprawdę mocno uelastyczniłem sobie cerebrum/encephalon pisząc z Tobą Ale mimo najlepszych chęci nie potrafię rozwarstwić powierzchni wody by była sucha, może na słupku startowym zostały? Ja w lubelskiem pierwszy oddech brałem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Brałeś, brałeś ale było to jakiś czas temu? 5m nad wodą to nie jest słupek startowy. A "suchy lód" na powierzchni, z dala od trampoliny, a raczej ode mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Brałeś, brałeś ale było to jakiś czas temu? 5m nad wodą to nie jest słupek startowy. A "suchy lód" na powierzchni, z dala od trampoliny, a raczej ode mnie. K...! W zimie skakałeś? A na mój post kręcisz nosem?!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aż tak mi nosa nie pokręciło. Do OPO w Wałczu ganiało się na letnie zgrupowania, gdy olimpijczycy miejsca już wygrzali. "Suchy lód" wyrwałem z kontekstu, aby RafałS mą cnotę nieco wytargał. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aż tak mi nosa nie pokręciło. Do OPO w Wałczu ganiało się na letnie zgrupowania, gdy olimpijczycy miejsca już wygrzali. "Suchy lód" wyrwałem z kontekstu, aby RafałS mą cnotę nieco wytargał. Na przykład. Pozer
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
elo, niezle z nich jajcarze, ciagle chca naprawiac zdrowie jedzac suple, no niezle ananasy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
elo, niezle z nich jajcarze, ciagle chca naprawiac zdrowie jedzac suple, no niezle ananasy
Ale zobacz, jak to sprytnie ustawione jest, nie możesz za dużo walić askorbinianu, choryś, możesz dużo, też choryś.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, najgorzej sie wstrzelic w te witaminowe proporcjum
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No jestem pod wrażeniem obserwacji i zielonego stolca...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na bank nie daltonista to pisał.
|
|