Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

bol w klatce piersiowej

Zaczęty przez adampio, 2007-09-18, 13:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

ale wracajac do pestek..ponoc jedzenie pestek arbuza przywraca/poprawia wlasciwosci i jakosc spermy. Nie wiem ile w tym prawdy,ja  nie mam takiej potrzeby, sprawdzalem, ale moze cos w tym jest.!!!!

Ewa

No właśnie, Adam, a jak zajmiesz się pielęgnacją roslinki, to o swoim bólu zapomnisz

elmo

Cytat: Ewa w 2007-09-21, 20:34:21
No właśnie, Adam, a jak zajmiesz się pielęgnacją roslinki, to o swoim bólu zapomnisz

W sumie taka terapia  :D 

adampio

no tak, jak zwykle, kobieca terapia ( przepraszam), hahahaha, odwracanie uwagi, itd, itp......dobra, dobra dziewczyny, do tematu bo nas z tat wyrzuca, ....mowilismy o pestkach, ......a wiec wedlug mnie pestki sa bardzo wazne......poniewaz bez nich nie byloby niczego.....popatrzcie na avocado......dziobem do dolu...przepraszam, czy nie moze by dziobem do gory?

adampio

Nie wiem, czy czasami mozna sobie pozartowac, mam nadzieje, ze Toan nam pozwoli, w koncu czasami, a wedlug mnie, zawsze, trzeba dawac czadu, zartowac podnosic sie na duchu itd, nazwij jak to chcwsz. Miec sie dobrze psychicznie !!!!

elmo

Cytat: adampio w 2007-09-21, 20:48:40
Nie wiem, czy czasami mozna sobie pozartowac, mam nadzieje, ze Toan nam pozwoli...

No bez przesady. Toan z tego co wiem ma poczucie humoru i sam też lubi pożartować  :D
Między innymi z tego powodu (że mozna sobie pożartować) tak się tutaj zasiedziałam  :D 

adampio

no to super, Elmo, bo sledzac forum, nod roku, pomyslalem, ze same zatwrdziele, grzyby itd. a tu siemokazuje, ze sa ludzie z jajami, ktorych jemu przynajmniej 6 dziennie, tak ????!!!

toan

Ale siódme jajo w przypadku "elmo" może być już szkodliwe na diecie japońskiej i przy jej wadze  :lol:

adampio

no coz, nie znam wagi elmo, ale podejrzewam, ze i osme jajo by jej nie zaszkodzilo!!!!!

elmo

Cytat: toan w 2007-09-21, 21:06:05
Ale siódme jajo w przypadku "elmo" może być już szkodliwe na diecie japońskiej i przy jej wadze  :lol:

Aż tyle jajek nie jest mi potrzebne,bo nie pracuję w kopalni ,no i nie zmiesciłabym w siebie tyle za nic  w świecie   :P  :D

adampio

abstrahujac od temutu sprawy, uwazam, ze to jest njlepsze forum na sieci !!!

adampio

oj!! zabraklo "a", przepraszam

adampio

Elmo, z tego co pamietam, talboo wazysz 45 kg !!!! przy wzroscie 190 cm, to naprawde jestes "super", tak to sie mowi, czy mam powiedziec w deche!!!!albo sakramencko scupla!, idealna, chuda .....

elmo

Cytat: adampio w 2007-09-21, 21:13:37
...to jest njlepsze forum na sieci !!!

Też tak uważam  :) Jest tu wyjątkowa atmosfera (przynajmniej dla mnie  :D  nawet wtedy,gdy mi ktoś napisze ,że piszę bzdury lub ,że mi słoma z butów wyłazi -to dla mnie komplement   :D   :P
Pozdrawiam  :D

elmo

Cytat: adampio w 2007-09-21, 21:18:11
Elmo, z tego co pamietam, talboo wazysz 45 kg !!!! przy wzroscie 190 cm, to naprawde jestes "super", tak to sie mowi, czy mam powiedziec w deche!!!!albo sakramencko scupla!, idealna, chuda .....

Kurcze,adampio,nie mam tyle wzrostu!  :D Mam 162 cm i ważę 47 kg  :) Dla mnie super  :P

adampio

tym sie nie przejmuj. sloma z butow, co to znaczy, bo teraz to chyb mowisz jakims dialektem ? !!!!!

adampio

Elmo, na tak, bardzo super !!!! Coz ja moge innego powiedziec.

elmo

Cytat: adampio w 2007-09-21, 21:22:17
tym sie nie przejmuj. sloma z butow, co to znaczy, bo teraz to chyb mowisz jakims dialektem ? !!!!!

Adampio  :D  Nie przejmuję się tym,ani mi w głowie  :D W końcu pochodzę ze wsi ....

adampio

elmo, wszyscy pochodzimy ze wsi......jaki w tym problem.......
Wlasnie kupilem dom na wsi, 25 km od 4-go co wielkosci miasta w Danii. To 4-te co do wielkosci miasto mialo 125.000 ludzi, teraz mieszkam w spolecznosci, bo jak mazwac miejscowosc , w ktorej mieszka 300 osob ???? ale jest super. Co to ta sloma z butow.....bo szarady jeszcze nie rozwiazalem!!!

elmo

Cytat: adampio w 2007-09-21, 21:41:17
Co to ta sloma z butow.....bo szarady jeszcze nie rozwiazalem!!!
Musiałbys się zapytać tych,którzy tego zwrotu urzywali  :) Oni zapewne będą wiedzieli najlepiej,co mieli na myśli  :)