Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

*** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. ***

Zaczęty przez adam319, 2008-02-11, 02:39:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Krystyna*Opty*

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-27, 20:26:50
...żeby Ci "zaoferować coś w tym względzie"???   8)...
Cytat: grizzly w 2008-12-27, 20:33:03
A niby dlaczego nie???  8)  :P

Hehe... dobre...  ;)  8)
Dlatego nie, ponieważ forum.dr-kwasniewski.pl - jak sama nazwa sugeruje - generalnie nie jest od "fikania"*, zwłaszcza w każdym założonym wątku - a przynajmniej być nie powinno (z punktu widzenia zainteresowanych dietą optymalną), czyż nie?    :)

CytatCzy "pofikac troche" to grzech???  8) :P :P :P

1. Trochę  :?: :?: :?:  Koziołek na tym forum fika na każdym kroku i w każdym dziale tematycznym :P 
Po co w takim razie są te działy tematyczne? Niech Admin je skasuje i zmieni nazwę forum na:  forum.fikanie.pl   :lol:  Wtedy będzie OK. i będziemy harcować...   ;)
2. A czy ja zarzucam komuś "grzech"???   :o   :lol:

*Oczywiście fikanie akurat w tym wątku - jest jak najbardziej OK.  :mrgreen:  ;)

Edyta

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-27, 21:20:49
  Koziołek

O prosze   :) Ratlerek suczka koloru burego znowu zrobiła kupę  :)

Krystyna*Opty*

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-27, 19:04:37
Cytat: grizzly w 2008-12-27, 17:19:46
Cytat: WojciechS w 2008-12-27, 12:30:59
...A przecież można inaczej próbować...

W "pewnym wieku" to juz sie za duzo, "nienafika"   8) :P :P
i wtedy trzeba "pracom spolecznom" nadrabiac i "bezplatnom aktywnosciom"
ale czy to "jezd to fikanie" i czy "une jezd takiedobre" ???

Ja jestem zwolennikiem "platnej aktywnosci" bowiem to
promuje idee u "zacnych obywateli" 8) a "bezplatne" to:

"rzucanie perel przed przyslowiowe swinie" !!!  :shock: :shock: :shock: :cry:

To tera jeszcze napisz, kto tu świnia*   8)

*Porównywanie ludzi do zwierząt jest niesmaczne ,chamskie.   Edyta

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie?

Edyta

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-01, 14:40:32
Cytat: Gwidon w 2008-12-01, 14:13:24
i  oczywiscie    ,,DIETA  OPTYMALNA,,  pani  EWY  BEDNARCZYK-WITOSZEK   -  TO  BARDZO  CENNA  KSIAZKA !!!

Owszem. I nie rozumiem tej forumowej nagonki na Lekarkę, autorkę rotowania pewnych produktów w konkretnych sytuacjach nietolerancji pokarmowych.

Przecież czy chcemy, czy nie chcemy - wszyscy coś tam w jedzeniu rotujemy8)

bo nie da się każdego dnia zjeść wszystkie możliwe produkty z optymalnych tabel  :idea:   :D
Natomiast każdy z nas jednak inaczej reaguje na ten sam produkt.

Więc o co ratlerkom chodzi?
Pytanie retoryczne, rzecz jasna...  8)

Edyta

Edyta

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-27, 21:41:08

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie?

Nie ,jak widac nie odpowiedział ci na pytanie i wcale nie musi ci nikt na twoje żałosne pytania odpowiadać,nie dostałaś odpowiedzi na jedno pytanie i nie dostaniesz na drugie pytanie równie denne jak  i pierwsze   :)     

slawek

Edyto po co produkujesz na tym forum cała mase idiotycznych bezsensownych postów ???? przeciez czytajac te krtynizmy człowiek łączy je z autorem i automatycznie wyrabia sobie o nim wlasne zdanie ;) wiesz jakie ;P

Krystyna*Opty*

Cytat: grizzly w 2008-12-27, 20:33:03
Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-27, 20:26:50
...żeby Ci "zaoferować coś w tym względzie"???   8)...

A niby dlaczego nie???  8) :P
Czy "pofikac troche" to grzech???  8) :P :P :P

A propos grzechów:

Nie wolno w cytacie wycinać jakichkolwiek fragmentów zdania.

- takich numerków się nie robi, Grizzly, to grzech, zwany inaczej paskudną manipulacją.  :twisted:

Moja wypowiedź brzmiała:
"I Ty myślisz, że po to jestem na tym forum, żeby Ci "zaoferować coś w tym względzie"???"   8)

kangur

Cytat: slawek w 2008-12-27, 22:04:17
Edyto po co produkujesz na tym forum cała mase idiotycznych bezsensownych postów ???? przeciez czytajac te krtynizmy człowiek łączy je z autorem i automatycznie wyrabia sobie o nim wlasne zdanie ;) wiesz jakie ;P

Produkuje bo ma to przyzwolenie. W ten sposob ujawnia w calej krasie swoja osobowosc.

Edyta

Cytat: slawek w 2008-12-27, 22:04:17

eeee tam ,zaraz idiotyczne  :lol: ,a jesli chodzi o to Forum,to bardzo je lubie,a że z natury nie lubie sie szwędać ,wiec nie szwędam sie po całym Internecie,tylko jestem tutaj  :) ,a jak ktos ma z tym problem,to niech sie z nim gryzie  :lol:
Pa! Idę sobie pofikać  :lol:

Krystyna*Opty*

A propos "kozłów"...  coby już było na temat...  ;)

Tak mi kiedyś, ładnych parę lat temu (gdy jeszcze chciało mi się gadać z wegetarianami na ich forum) przyszło na myśl:

W podaniach ludowych wizerunek diabła, to człowiek o cechach roślinożercy właśnie...   :idea:   8)
- ma on rogi, krowi ogon i kopyta...   :?

Pytanie brzmi:   Dlaczego diabłu nie przypisano cech drapieżnika?    :o

A może w taki prosty sposób wyrażono zepsuty charakter (umysł) człowieka żywiącego się roślinami... (?)   :idea:   8)

P.S. A żeby było śmieszniej, to z zodiakalnej natury jestem Koziorożec....  :lol:  ;)

slawek

Cytat: Edyta w 2008-12-27, 22:29:29
eeee tam ,zaraz idiotyczne  :lol:
No wiesz słyszałem o pewnym symptomie zanik samokrytyki ;) moze jestes jego ofiara ??

P.S.
masz jeszcze jedną moja odpowiedź nie zmarnuj szansy ;P

Edyta

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-27, 22:48:38

P.S. A żeby było śmieszniej, to z zodiakalnej natury jestem Koziorożec....  :lol:  ;)

A zeby było jeszcze bardziej śmiesznie,to z zodiakalnej natury ja też jestem Koziorożec  :lol: -poczatek stycznia  8)

Edyta

Cytat: slawek w 2008-12-27, 22:54:11
Cytat: Edyta w 2008-12-27, 22:29:29
eeee tam ,zaraz idiotyczne  :lol:
No wiesz słyszałem o pewnym symptomie zanik samokrytyki ;) moze jestes jego ofiara ??

Optymalność najlepsza  :D .Samokrytyka wskazana dla doskonalenia siebie,jak i zadowolenie z siebie też wskazane,aby nie popaść w jakom depreche   :D

carver

To byla ptasia wesz. Kiedys latem w kurniku oblazly mnie te wszy to tak niemilosiernie laskocza, ze biegiem lecialem pod prysznic. Przypuszczam, ze ten pasozyt zywi sie tluszczem ktorym sa pokryte piora.

Edyta

Cytat: carver w 2008-12-28, 07:18:26
Przypuszczam, ze ten pasozyt zywi sie tluszczem ktorym sa pokryte piora.

Myslisz,ze tutaj jest taki pasozyt,który toleruje tylko tłuszcz,a wszystko co poza nim zasługuje na potępienie?

Edyta

Coś Sławka nie ma na Forum.Mam nadzieje ,ze sie nie zatruł jakim tanim winem ,albo nie wystrzeliła mu jaka petarda w reku  :idea:
Czy ktos moze ma z nim kontakt,bo sie bardzo martwie o niego  :? :P

kangur

Cytat: Edyta w 2009-01-01, 21:18:51
Coś Sławka nie ma na Forum.Mam nadzieje ,ze sie nie zatruł jakim tanim winem ,albo nie wystrzeliła mu jaka petarda w reku  :idea:
Czy ktos moze ma z nim kontakt,bo sie bardzo martwie o niego  :? :P

Edytko.
Znowu wywolujesz z lasu ofiare do polowania? Tym razem przez rozowe okulary.

Edyta

Kangur.Ty nie podskakuj,bo moge ciebie odwiedzic i nie bedziesz taki hardy  wtedy  :P