Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Testo.....co?

Zaczęty przez adampio, 2008-10-21, 18:44:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Dasna popa:
https://thinksteroids.com/community/threads/a-long-term-unconventional-hrt-trt-regimen-with-dianabol.134344440/
Koleś robi HTZ na metanabolu, bierze 7 mg rano na pusty żołądek i jest zadowolony, nie tłumi własnej, niskiej produkcji, translator to strawi.
Mariusz, jeśli to czytasz, rozmawialiśmy kiedyś, że metka się nie nadaje na HTZ, ale jak widać można. :D

Gavroche

Jestem na 50mg Provironu dziennie i 5mg Anabolu, ładnie widać po dawce jaką biodostępność ma mesterolon, a jaką metandienon. :D
Sam Proviron nie mieszał mi nic w wynikach testosteronu, estradiolu, FSH i LH, jak dodałem metkę, to testosteron leciutko w dół, estrogeny nieco w górę, a hormony przysadki o włos w dół, po dwóch tygodniach od włączenia 5mg metandienonu, czyli lekko tłumi, ale bez przesady. :D
Taki zestaw jest spoko, libido, aż przeszkadza, energia rozsadza i humor nie ustaje. :D

Co do metki, to dziwna sprawa, wszędzie piszą, że się puchnie i żre jak świnka, a mnie podcina i szybciej się najadam mniejszą ilością pokarmu. 8)
Coś mnie tknęło i kupiłem w Necie metanabol dwóch firm na chybił - trafił i dałem do przebadania w laboratorium.
Na tabletkę deklarowanych 10mg metandienonu, obie firmy miały go około 4mg, do tego 1,5mg metylowanego testosteronu i 0,5mg jakiegoś steroidu, niezidentyfikowany z braku wzornika.
Dlatego się puchnie po metce UG?

Wątrobę zbadam za kilka tygodni, bo podobno 17alfa alkilacja jest superstraszna, a moja wątróbka jest nieco sfatygowana po błędach młodości, ale przypuszczam, że to taka sama prawda, jak z tym ciągnięciem wody. ;)

renia

Wątroba się szybko regeneruje, ale nie wiem czy przy takich "dodatkach"... :roll:

Anulka177

Jak ty Gavroche w tej chemii jesteś taki zaprawiony, to powiedz jak dawkować BHB w ultramaratonie. Myślisz, że mogłoby się sprawdzić? Zamiast żelków i innych energetyków?

Gavroche

Betahydroksybutyrat?
Źródło ciał ketonowych?
Nie wiem, nie interesowałem się, ale wiem, że robiono badania na żołnierzach elitarnych jednostek z podawaniem egzogennych ciał ketonowych i mieli bardzo dobre wyniki w 40km marszobiegu w pełnym rynsztunku, ale oni dostawali to w iniekcji.

To bardziej do Tomasza pytanie, bo rozumiem, że chodzi o podkręcenie wydolności w długotrwałym wysiłku aerobowym?
EPO niestety słabo dostępne. ;)

Anulka177

No nie, aż po EPO sięgać nie będziemy ;) Wystarczyłyby "sproszkowane ketony"  :D

Gavroche

Spróbować nie zaszkodzi. 8)
Zacząłbym od połowy zalecanej dawki, żeby nie dostać sraczki i zobaczyłbym czy to w ogóle na mnie działa podczas treningu.

Anulka177

Taki mamy zamiar, niech się tylko sezon treningowy rozpocznie  :D

administ

A nie lepiej sobie flaszeczkę strzelić, bo to też wspaniałe źródło octu na szlak trzykarboksylowy, gdyby nie ten "bezwodnik" po drodze...  :lol: ;)

vvv

1/3 citric acid
1/3 oleic acid
1/3 hydroxyethane

:shock: :wink:

Anulka177

No niestety, ale w regulaminie jest zakaz jazdy na promilach, ponad 600 km "wężykiem" nie mogłoby się dobrze skończyć  :lol:

vvv

Zawsze można przed północą 2w1
(w sumie i tak musi mieć czas by się rozejść)

google >>> shevchenko mixture
+
google >>> cleansing mixture site:.pl

:wink:

Gavroche

A może slonecky mixture? :P

vvv

Cytat: Gavroche w 2018-02-15, 19:09:24
slonecky mixture?
się nie googla jak należy a moje się googla jak należy aoto chodzi bysię googlało jak należy
:wink:

Bobby

Cytat: Anulka177 w 2018-02-14, 19:22:41
Jak ty Gavroche w tej chemii jesteś taki zaprawiony, to powiedz jak dawkować BHB w ultramaratonie. Myślisz, że mogłoby się sprawdzić? Zamiast żelków i innych energetyków?

BHB trzeba końskie dawki suplementować. Już lepiej zainwestować w GHB - dawki 10 razy mniejsze wystarczą i ładnie podbija GH i testosteron, niestety też prolaktynę.

Dasna

Cytat: Gavroche w 2018-02-01, 11:50:57
Dasna popa:
https://thinksteroids.com/community/threads/a-long-term-unconventional-hrt-trt-regimen-with-dianabol.134344440/
Koleś robi HTZ na metanabolu, bierze 7 mg rano na pusty żołądek i jest zadowolony, nie tłumi własnej, niskiej produkcji, translator to strawi.
Mariusz, jeśli to czytasz, rozmawialiśmy kiedyś, że metka się nie nadaje na HTZ, ale jak widać można. :D

8) :lol:
W jakiejś mierze nie tłumi. Tylko w części. Metanabol 5 mg już daje potężnego kopa i lepsze osiągi.

Gavroche

No, mnie się już wkręciło i zalogowało to 5mg. :D
Jest dobrze. ;)

Anulka177

Cytat: Bobby w 2018-02-16, 22:06:48
Cytat: Anulka177 w 2018-02-14, 19:22:41

BHB trzeba końskie dawki suplementować. Już lepiej zainwestować w GHB - dawki 10 razy mniejsze wystarczą i ładnie podbija GH i testosteron, niestety też prolaktynę.
E, to my tej prolaktyny nie chcemy w gratisie, niech już lepiej jedzie suplementując śmietankę 30%  8)

Jarek

Pewnie. Na chłopski rozum zawsze wyjdzie lepiej. Naukowo lepiej sobie nie komplikować, chyba że z nudów trzeba. :lol: