Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Optymalne rekordy

Zaczęty przez adampio, 2008-11-07, 19:49:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

"Wiele jest przykładów przedmiotów i technologii na ziemi, których człowiek wytworzyć nie mógł". 8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2013-11-14, 20:44:20
...smartfony u młodzieży rządzą.  8)
Wiadomo smark-fony.  :lol:  :wink:

Blackend

Gavroche

Moja pani kupiła taki mały, samobieżny, wiecznie czujny odkurzaczyk, bo wszędzie psie kłaki i takie tam.
Wróciłem, zobaczyłem i mówię:" przecież nie masz celulitu prawie wcale ", bo jak jakaś vibro-plate z klubu fitness to wygląda.
I dostałem w łeb :lol:

adampio

Dawno tu nie bylem ale okazja jest wiec musze sie szybko pochwalic: 1000 m stylem zmiennym ( 3 style) w 27  i cos tam minut. Osobiscie uwazam, ze nie zle. Drugim rekordem jest 3,5 km w dwie godziny.
Dobrej nocy :D

adampio

Dodam tylko jeszcze, tak abyscie mieli porownanie, ze mistrz swiata pokonuje 1500 m zmiennym w czasie okolo 14 minut :lol: :lol: :lol: :lol: Jeszcze troche ( 100 lat) pocwicze i go dopadne!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
najwazniejsze do dobry chumor. Za oknem ciemno i snieg pada, depresja ogolna wszystkich dopada . Wyobrazcie sobie, ze w Danii w miesiacu Styczniu bylo 8 godzin slonca!!!! I jak tu nie plywac?
Jak tu nie bic rekordow?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jukor

Bo i tak najważniejsze są własne rekordy !
No i byle od wiosny  :D

adampio

grenis

Moja koronna konkurencja  8)
ps. pominales 4ty styl czy to przejezyczenie?

adampio

Cytat: grenis w 2014-01-28, 23:10:25
Pominalem z czystm sumieniem.

Gavroche

Cytat: adampio w 2014-01-29, 12:38:11
Cytat: grenis w 2014-01-28, 23:10:25
Pominalem z czystm sumieniem.
:lol:

adampio

Dzisiaj bylo ostro. Moze za ostro ale to okarze sie dopiero jutro. W kazdym razie 1000 m w 17 min 13 sek i reszty nie pamietam:)
Kolejne 1000 bylo juz w 21 min na pozostale zas 3 km stracilem 1h10min!!! ( z 250 m na same nogi )

Jeszcze kilka tygpdni, bez kontuzji, choroby i innych nieprzewidzianych przerw, a bede chcial zmiescic 5 km w 1,5 godziny.

Milej niedzieli!! :D

renia

Panie, Ty się oszczędzaj. Pierwsza młodość już minęła, teraz to lepiej kijki i spacerki... 8) :lol: :wink:

adampio

hahahahahaha, pierwsza mlodosc przeminela, powiadasz.No coz, dla mnie na kijki jescze za wczesnie. Poza tym jako mezczyzna 53 latni jestem jeszcze ( kondycje biorac pod uwage) ponizej poziomu.
Grunt to wola walki :lol: jak to moja mama zawsze mowila. Ja sie tak szybko nie poddam.
Pfy, kijki, tez mi cos!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

:lol: masz rację. Po osiemdziesiątce będziesz miał czas na kijki i laski... :lol:
5 km przepłynąć, w obojętnie jakim czasie, to jest wyczyn nie lada... :D

Gavroche

Cytat: renia w 2014-02-02, 14:14:03
:lol: masz rację. Po osiemdziesiątce będziesz miał czas na kijki i laski... :lol:
No.

Blackend

Dokładnie, wielu dystansu minimum na kartę pływacką nie daje rady.  8)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-02-02, 17:54:53

Dokładnie, wielu dystansu minimum na kartę pływacką nie daje rady.  8)
W triathlonie jest 3 km...

Blackend

Nie wiedziałem, tym bardziej jestem pod wrażeniem.  8)