Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Koniec z rotacją mlecznych!!

Zaczęty przez kriss, 2009-01-29, 11:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Dla mnie na śpiocha to koktajl ze śmietanki i gałki loda lub połówki Marsa. :D
Sernik też dobrze działa.

Diogenes z Synopy

sernik może mieć za dużo białka, przed snem  :roll:

Gavroche

A bo Ty przywykłeś do zjadania połowy patery ciasta, a sernik trzeba po kawałku z masłem lub bitą śmietaną. ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: Zyon w 2016-12-04, 11:34:51
Cytat: renia w 2016-12-03, 20:47:46
(...) ODKRYWCĄ jest dr JAN Kwaśniewski a nie Kwaśniewscy :) no i dr Ewa oczywiście :)

z całym szacunkiem do TK i niewyobrażalnego lizusa G…e "
:shock: Ozesz, spadlem z krzesla  :lol: :lol: :lol:

Taka ciekawostka: w koncu pogonilem obie ksiazki nr13 za pozornie "atraktycjna" cene. Po jakims czasie nabywca zwrocil sie z pytaniem, czy mozemy te transakcje cofnac. Pytam: co jest, przeciez to swietne ksiazki  jak ktos chce wyzdrowiec. A tenze mi gada, ze czytac sie nie da bo dostal "oczoplasu umyslowego"  :lol: :lol: :lol:

ja zamieniłem za książkę o Pieniądzu, niby na chwilą, ale nie oddaję, bo lepiej mi się podoba.  ;-)

Propagowanie Diety Optymalnej poprzez te publikacje  ma tyle wspólnego z tą dietą, co propagowanie w reklamach piwa bezalkoholowego.
https://www.youtube.com/watch?v=JrwvCEtaj9Y
dieta optymalna jest bardzo dobra - mrugnięcie ;-)  (http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif)
a najlepiej nie jeść lub rzadko jadać produkty optymalne.  :lol: Ale gdy będziecie tylko w trzecią sobotę miesiąca jeść te produkty nic wam nie grozi.  W razie raka ja was wyleczę. Skutecznie ''zachęca''.  ;-)

Zakaz czy ograniczenia jedzenie głównych produktów optymalnych na diecie optymalnej to jakaś kpina z tej diety.
Sam miałem dylemat po przeczytaniu tych książek polecanych bardzo mocno na forum, na szczęście jednak bardziej logicznie jako całość  układała się  książka Doktora i dodatkowe porady niejakiego Toana.  ;-)  Ale nie każdy ma czas i zacięcie, aby drążyć temat.   :? 
Zaufanie Doktora pewnie zostało mocno nadwyrężone.  :roll:

renia

Pisałam, że moja znajoma (nauczycielka) kupiła omyłkowo książkę dr Ewy Witoszek, bo chciała książkę o Diecie Optymalnej. Z początku nie mieszała białek (miała jakieś bóle brzucha), a teraz przeszła na dietę warzywną... :? Już DO się boi...

administ

I dobrze, bo po co ma się męczyć do końca życia na tym Kwaśniewskim.  :? ;)

renia

:lol: Jasne. Wybór jest spory... :roll:

administ

Oczywiście, najlepsze z możliwych jest oczywiście 5*wio, bo tak "naukowcy" zalecają.  :D

renia

Z nimi się nie dyskutuje... 8) Trzeba się sprężyć i dwa kilo liści dziennie zjadać... :mrgreen: (ten kolor to od liści)

Anulka177

Dla tych, co już książki Doktora znają na pamięć, a te autorstwa pani Witoszek omijają z daleka polecam tę pozycję. http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,65148,Kalorie-pelne-klamstw-Kto-i-jak-pozbawia-nas-zdrow

administ

Ale po co? Przecież większość żyje w błogiej nieświadomości i tak lepiej jest.  :D
5*wio, a jak chory, to do lekarza, aby kosztownie i niezdrowo było!  8)

renia

Skoro tak piszesz to tak jest. Nie śmiałabym nawet dyskutować... :|

Jarek

I nawet trzeba wesprzeć duchowo ,dodać otuchy i koniecznie adres dobrego lekarza . 8)

administ

Jasne, szkoda czasu na uświadamianie nieuświadamialnych.  :lol: :lol: :lol:
Bo później im Dieta Optymalna "szkodzi"...  :shock: :?

Jarek

I wiadomo z góry kogo wina będzie . :wink:

administ

:lol:
Co za ... (takie niedomówienie)   :?   8)
A najśmieszniejsze, że "szkodzi", ale nie rezygnują z tych wypaczeń...  :lol:

Anulka177

Znam takich, którzy się zabezpieczają przed szkodliwością diety optymalnej stosując dodatkowo jakąś inną  :D

administ

:lol:
najlepsza jest "formuła 4es" (spróbuj spieprzyć sobie sam(a)) - winowajca braku skuteczności dokładnie zlokalizowany. ;)
Dlatego ta "formuła" taka uniwersalna.  :lol:

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-12-05, 20:33:41
Znam takich, którzy się zabezpieczają przed szkodliwością diety optymalnej stosując dodatkowo jakąś inną  :D

Najlepiej wegańską... 8) :lol:

Jarek

Cytat: Anulka177 w 2016-12-05, 20:33:41
Też miałem podobne  problemy ze znajomymi ,ale przeszło  :lol: