Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Nasze pupile.

Zaczęty przez renia, 2009-06-07, 20:22:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

admin

Gavroche

RafałS

Kocice też. Ale wpuściłem kiedyś jedną do domu to uwiła sobie gniazdko w schowku i zniosła ze 3 albo 4 miśki, no i zabawa... :|

admin

:lol:
Nie, no tak dawno się nie pokazywałem, że przyszła pora, aby niektórym "humory poprawić"... ;)  8)

Blackend

admin

Najważniejsze, że mam świetnie perukę dobraną! Jak żywe włosy, a nie jak niektórzy, co zara widać, że tupecik! ;)

Gavroche

RafałS

Wziął kamień i rzucił. Też mi narzędzie. Słoń machnie trąbą i obsypie się z milionem kamieni na raz. Ale narzędziowy. :wink:

Blackend

Gavroche

I manualnie sprawne chyba. :D

Jarek

Cytat: RafałS w 2021-08-03, 16:12:00
Wziął kamień i rzucił. Też mi narzędzie. Słoń machnie trąbą i obsypie się z milionem kamieni na raz. Ale narzędziowy. :wink:
:lol: :lol:
Nawet znają sie na zabiegach kosmetycznych - blotko dla trawiastych w upały jak znalazł :lol:

RafałS

Któreś wydry chyba trzaskają skorupiaki o kamień na brzuchu umieszczony. Ale ja tego nie zaliczam. :lol:

Blackend

RafałS

admin

Blackend

Jarek

Ale to moze być za trudne dla naukowców zrozumiec, chyba że bedzie to przełom w nauce :lol:.

Blackend

Jak uda się granty państwowe wysępić, to oni nawet mogą badać zawartość cukru w cukrze. ;)

RafałS

Cytat: Blackend w 2021-08-07, 19:55:04

To król Julian i musi być wożony. ;)
Komuna natura. :wink: