Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-07-24, 13:31:58
Trump grał ostro na rozwałkę Unii, pamiętam jak zachęcał Brytoli do wyjścia z Europy.  8)
Świetnie  , byle sie udał koniec Unii niemieckiej

admin

Oj tam zbliżenie! Jak zbliżenie to kto kogo? ;)
Oni chcą z powrotem do komunii.  :(

Blackend

:lol:
I kto zaczął. ;)

admin

Wiadomo -Donald obouszny.. ;)

Blackend

Cytat: admin w 2024-07-24, 13:44:17
Oj tam zbliżenie! Jak zbliżenie to kto kogo? ;)
Oni chcą z powrotem do komunii.  :(

Mają atom, złoża ropy, city i język obowiązujący w kontaktach biznesowych na całym świecie, a jednak.  8)

Blackend

Cytat: admin w 2024-07-24, 13:46:13

Ale Trump stwierdził, że o jednego za dużo. ;)

RafałS

Nawet UE nie potrzebują żeby sobie głupie regulacje typu Euro ileśtam wprowadzać na wyspach. 8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2024-07-24, 13:48:33

:lol: Dla polek/polaków może być donald mniejszy żeby się czuli mocarstwowo bardziej.

Jarek

Ale ja nie jestem lewakiem, żeby w takie dyrdymały wierzyć  Tak samo w wspólnego zetona nie wierzę , bo akurat wiem że staną się ludzie biedniejsi, ale z lewackich linków będziemy bogatsi  :lol:

Blackend

Cytat: RafałS w 2024-07-24, 13:50:32
Nawet UE nie potrzebują żeby sobie głupie regulacje typu Euro ileśtam wprowadzać na wyspach. 8)

Jak to mówią na giełdach "trend is your friend", nie idź pod prąd bo i tak nie wygrasz. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-07-24, 13:48:33

No właśnie, czego tam ten kundel jeszcze szuka...

Jarek

Cytat: Jarek w 2024-07-24, 13:51:36
Ale ja nie jestem lewakiem, żeby w takie dyrdymały wierzyć  Tak samo w wspólnego zetona nie wierzę , bo akurat wiem że staną się ludzie biedniejsi, ale z lewackich linków będziemy bogatsi  :lol:

admin

Spoko Glapior złoto kupuje, dla dobra Polek i Polaków, aby Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej.  8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-07-24, 13:54:14
Cytat: Jarek w 2024-07-24, 13:51:36

Drukują wszystkie banki centralne, bo od tego są aby pilnować inflacji.  8)
Nawet tego nie kryją, to jest ich oficjalne zadanie.  8)

admin

Komunizm musi być... ;)

Blackend

A jak, byle po hamerykańsku. ;)

Jarek

Cytat: admin w 2024-07-24, 13:34:41
A bo  brytolom hamerykańce obiecały cuda wianki, jak tylko wyjdą z komunii...  8)
Dwa sektory gospodarcze w starciu włsnego finasowamia Gospodarka indi  stała sie karta przetargowa  Anogle nie muszą głupich niemcow słuchać co mają robić Gospodarczo mogą już jutro Niemców upokrzyc Można powiedzieć że Angole  maj Chiny w ręku.  

Jarek

Jak słyszę że Anglia żałuję wyjścia  z Unii to pytam , kto jest tworca tej ideologicznej propagandy Ręce opadają od tych lewackich linków...