Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

https://nczas.info/2024/07/21/w-miescie-zamknieto-ostatni-sklep-sprzedajacy-alkohol-i-wieprzowine-tam-nie-ma-juz-francuzow/
Wysoka tolerancja społeczna tam  dla migrantow U nas Wojewódzki mógłby juz zaczac uświadamiać  dzikusów pisowskich, i tych z konfy  że  polityka migracyjna to samo dobro dla Polski... -

renia

Moja siostra pracowała w firmie "Nivea" w Hamburgu. Tam dostawali obiady. I jak był np. gulasz, albo kotlety mielone, to muzułmanki (których tam trochę też pracowało) nie pytały się - co to jest za mieso, tylko "wsuwały"... :lol:

Jarek

Wiadomo-  ciapowate  :lol:

renia

Nie wiem (albo wiem :lol:) dlaczego praktycznie wszystkie religie uwzięły się na mięso,
a nie np. na marchewkę i buraki... :lol:

Jarek

:lol:
Nawet niemiecka zielona ideologia, ale Hitler był wege, więc wszystko się  zgadza z tym mięsem...

Jarek

https://www.salon24.pl/newsroom/1390202,niemcy-na-glodowych-emeryturach-problem-jest-coraz-wiekszy
Niech nie narzekają,  na mieszkanie pokój z kuchnią styknie w Monachium Euro po 20 latach wyrównało stopę życiowa  emerytów  :lol:

renia

Starczy nawet na pokój z basenem... ;-)

Jarek

admin

Jasne, wystarczy, że ta z konfy powie z trybuny i zaraz będą rozgonieni...  :lol:

Blackend

Potargała kartki, więc proces rozwalania unii już się rozpoczął. ;)

Jarek

Cytat: admin w 2024-07-24, 10:17:27
Jasne, wystarczy, że ta z konfy powie z trybuny i zaraz będą rozgonieni...  :lol:
Wystarczy że konfa będzie dalej  Polki I Polaków  informowac, tak jak teraz to robi. Taka   jest rola opozycji , o przejęciu władzy nikt nie mówił i nie mówi Chyba że lud chce tylko jednoego głosu Leyenowskiego słuchać,  wtedy zabroni się ...

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-07-24, 11:39:44
Szkoda ze jej z bani nie przywaliła  - tak zwyczajnie po Polsku ..  8)

admin

:lol:
To wreszcie Orlen będzie kupował od Ruskich ropę po złotówce, żeby po 3,5zł była na stacjach?  :shock: ;)
I węgiel, aby prąd był po 20gr?  :lol:

RafałS

:lol: Drastycznie  :wink: . Ale rozwalanie UE zaczęło się lata temu z inicjatywy amerolskich organizacji, ursuli won, itp.  A zajączkowe i konfy ewentualnie mogą tylko dokładać do rachunku niemocy.  8)

Blackend

Trump grał ostro na rozwałkę Unii, pamiętam jak zachęcał Brytoli do wyjścia z Europy.  8)

admin

A bo  brytolom hamerykańce obiecały cuda wianki, jak tylko wyjdą z komunii...  8)

Jarek

A się Niemcy cieszą- ja mam respekt do każdego obywatela który dba o interesy swego państwa,  piszemy cały czas o interesie niemieckim, więc spoko  :lol: :lol: A euro kiedy se wprowadzicie  kulturalnie po niemiecku  ? :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2024-07-24, 13:34:41
A bo  brytolom hamerykańce obiecały cuda wianki, jak tylko wyjdą z komunii...  8)

Jak zwykle, a teraz z powrotem dążą do integracji.  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-07-24, 13:34:41
No i przechodzą swój rozkład poza UE.

Jarek