Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Halina Ch.

Cytat: renia w 2011-01-17, 23:19:36
Ja mojemu dałam witaminę C, bo miałam taką kupioną w arkadii, która jest sporządzona z suszonych owoców (chyba dzikiej róży i żurawiny).

To Arkadie też handlują suplementami???!!! :shock:
Ten świat naprawdę oszalał.

renia

Nie handlują. Pani (doradca żywieniowy) załatwiłam nam naturalną witaminę C z suszonych owoców - na naszą prośbę. Tego nie uważam za suplementy ani za handel.

renia

Miało być załatwiła, a nie załatwiłam... :wink:

renia

Cytat: Dasna w 2011-01-24, 07:32:25
http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/go:9/art570.html

Dobrze, że nam o tym przypominają, bo naszym mózgom zabrakłoby paliwa. Czyli pastwisko jest nam przypisane... :( :lol:

..."Węglowodany są nam potrzebne, a spożywanie ich w ilości mniejszej niż 130 gramów dziennie wpłynie negatywnie na pracę mózgu z powodu obniżonej produkcji serotoniny. Węglowodany nie muszą być niezdrowe – wybierajmy owoce, warzywa, produkty pełnoziarniste."

Teresa Stachurska

A mogliby się martwić o paliwo dla własnego mózgu :) 

renia

Oni się nie martwią - to są "disle"... :lol:

Dasna

Właśnie. Papier a właściwie portal zniesie wszystko. Wiadomo , że właśnie na olejach roślinnych nie można smażyć , ale co tam. Można pisać co popadnie bez żadnej odpowiedzialności. Jutro napisze się co innego :?

renia

Jeśli się "okaże", że oleje są niezdrowe - to napiszą, że przekonanie, iż smażenie na oleju jest zdrowe - jest tylko mitem. Do błędów się nie przyznają, a tym bardziej do celowych reklam szkodliwych produktów... :?

Dasna

Oni strzelają tematy i artykuły spod dużego palca. Trzeba zarabiać na kawałek chleba . Co nie?

renia

Jakaś odpowiedzialność za słowa powinna być. Można ludziom tyle nieszczęść narobić przez dbanie o własny interes... :(

Dasna

renia

A nie mówiłam... 8) :lol: :lol:

Gwidon

...caly czas im dzwoni,tylko nie wiedza w ktorym kosciele :lol: 8)...

fewa

Cytat: Dasna w 2011-02-03, 22:09:31
http://media.wp.pl/kat,1022957,wid,13056430,wiadomosc.html
Jak tao możliwe żeby jakaś cząstka miała pamięć. Raczej bardziej prawdopodobne wydaje się, że osoba będąca poddawaniu przeszczepowi zostaje nawiedzona przez ducha dawcy.  :lol: