Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Dziura budżetowa nie takie rzeczy zdzierży jeszcze!  :wink:  :?
Bo to na koszt wnuków i prawnuków bawią się we włdanie.  :lol:

Blackend

Dokładnie!  :?
Tu sie liczy walka o racje poglądów, a nie jakieś tam dziury ;)

Zyon

Cytat: Blackend w 2012-11-29, 10:11:58
Dokładnie!  :?
Tu sie liczy walka o racje poglądów
jak na DD.......
Work Buy Consume Die

Blackend

A to im współczuje  :(

administ

Ale ponoć plucie do jedzenia to na zdrowie wychodzi, bo te enzymy i witaminy są ... coś tam ...  :wink:  :lol: :lol: :lol:

renia

Też się zastanawiałam co się za tym kryje... :roll: przecież nikt by rządzącym na złośc nie robił... :roll: :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2012-11-30, 20:15:56
Ale ponoć plucie do jedzenia to na zdrowie wychodzi, bo te enzymy i witaminy są ... coś tam ...  :wink:  :lol: :lol: :lol:
Zuch kobieta, po co poslowie mieliby marnowac wlasne enzymy? Zatrudnic ja w naszym sejmowym barze!
Work Buy Consume Die

renia

Tacy to mają wszytko... :roll: :evil: służbowe samochody, rządowe kliniki, wysokie pensje, diety i nawet enzymy w potrawach... 8) :lol:

administ

Ja tam im nie zazdroszczę.
Robić z siebie osobę publiczną - trzeba być w wielkiej desperacji albo nieudacznikiem.  :lol:

renia

Zbyt mądrzy na angażowanie się w politykę, są karani rządami głupszych... :?

renia

No może taki zestaw rozweselający nie jest takim głupim pomysłem... :roll: :lol: Na pewno dobrym dla producentów... :roll:

http://niewiarygodne.pl/kat,1031979,page,2,title,Koniec-swiata-za-trzy-tygodnie-Rosja-jest-juz-gotowa,wid,15140740,wiadomosc.html

Blackend

Cytat: renia w 2012-12-01, 18:40:26

Obecny system promuje wierność i bierność wobec swojego przywódcy, tam nie ma miejsca dla mądrych  8)

Radzio

Cytat: Blackend w 2012-12-02, 09:34:24
Cytat: renia w 2012-12-01, 18:40:26

Obecny system promuje wierność i bierność wobec swojego przywódcy, tam nie ma miejsca dla mądrych  8)

Tym bardziej dla "zbyt" mądrych. ;) :D

Blackend

Ci szczególnie są zbyteczni ;)

administ

Bo demokracja by ucierpiała...  :?

Radzio

Nie mam nic przeciwko temu, żeby demokracja cierpiała- rany zadaje, to ran powinna się spodziewać.  8)

administ

Wszystko jest dobre w tym kraju, byle tylko było katolickie i martyrologiczne !  :D
I wroga trzeba dać, a się skupią demokraci, dokładnie z przewidywaniami.  8)

Radzio

Chwyt z lustrem może zadziała? ;) Nie jeden padł.  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die