Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Zyon w 2013-05-15, 14:18:55
od razu z IQ zapewne...30

Jeśli źle to implanta można sobie zaimplantować... :D może jakiś plazmo-procesor... :roll:

Gavroche

Cytat: renia w 2013-05-15, 14:24:07
Cytat: grenis w 2013-05-15, 14:18:00
Cytat: Zyon w 2013-05-15, 12:46:12

A mozg jak nieuzywany tak nieuzywany.

ale nick jest soczyscie uzywany.
a wymowa slowa brain brzmi mniej wiecej jak brejen  :D

Czyli jest nadzieja...  :roll: :D Nie życzę mu źle, ale jakby porządnie zachorował, to by z pewnością zdanie o DO zmienił... Teraz on sobie może skakać "z kwiatka na kwiatek"...
Dotknęłaś sedna, Reniu.

administ

Zawsze zastanawiała mnie ta bezinteresowna nienawiść do mojego Taty, który przecież nic złego nikomu nie zrobił!
Więc skąd ta nienawiść?  :shock: 
Wiem, ale nie powiem, bo można się domyśleć... :wink:  :lol:

renia

Cytat: Gavroche w 2013-05-15, 15:18:39

Dotknęłaś sedna, Reniu.

Dobrze, że nie dna... :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-05-15, 15:33:34
Zawsze zastanawiała mnie ta bezinteresowna nienawiść do mojego Taty, który przecież nic złego nikomu nie zrobił!
Jasne, tyle, że zazdrość i zawiść nie tłumaczą religijnej prawie krucjaty, trwającej tyle czasu.

renia

Ja też nie do końca ją rozumiem, ale po części tak. Każdy chce mieć rację, każdy chce mieć pracę, nikt nie lubi się przyznać do tego, że się mylił, ani nawet do tego, że ślepo wierzył. Broni się swojej "ideologii"...

Zyon

Tak? A kto kazal podgardle jesc ze smalcem i popijac smietana? I bialek jesc tylko 30g?? :evil:

No kto?  :lol:

Ogolnie bezinteresowne uczucia z definicji powinny byc lepsze od interesownych ale w tym wypadku to sam nie wiem :roll:  :shock:
Work Buy Consume Die

administ

:D
Myślenia nie da się nauczyć.  :?
A wiara czyni cuda!  :shock: :lol:

RafałS

Cytat: Zyon w 2013-05-15, 10:18:52
Okazuje sie, ze nie tylko u nas choruja na debilizm http://www.polskatimes.pl/artykul/894211,skandal-w-belize-robotnicy-zburzyli-piramide-majow-bo,id,t.html
No niestety, ale "majowie" nie budowali np. w taki sposób jak Ci od Sacsayhuaman albo od fundamentów Baalbek.

Zyon

Cytat: admin w 2013-05-15, 17:19:10

No niestety, chyba na to wyglada.
Myslenie to trudny proces i energochlonny, nie ma co sobie zawracac nim glowy, bo toksyny sie tylko gromadza.
Lepiej wierzyc na slowo, chocby bylo niewiarygodne jak ladowanie u fow w klewkach bo tak jest teraz modnie  :shock:
Work Buy Consume Die

Optymalny Farmer

Optymalny Farmer

Cytat: admin w 2013-05-15, 08:16:23
I to jest bardzo dobra dieta dla hamerykanskich tuczników!   :D
Dlaczego oni tak się powszechnie nie pasą?  :roll:  :?

Biora przyklad z yewropy ,jak sie mozna zaglodzic z glupoty

Optymalny Farmer

Cytat: renia w 2013-05-15, 13:04:11
Narząd nieużywany zanika... :?

Sluszna prawda ,szczegolnie ten organ ponizej pasa .Rownierz to sie tyczy muzgu ,dlusze nie uzywanie go powoduje tatalny zanik komurek muzgowych ,co nawet sie optymalnym zdarza .Dowod? mozna znalesc na tym forum

Optymalny Farmer

Sluszna prawda ,wiara w glupote robi super cuda

Optymalny Farmer

Cytat: Zyon w 2013-05-16, 09:00:28

No niestety, chyba na to wyglada.
Myslenie to trudny proces i energochlonny, nie ma co sobie zawracac nim glowy, bo toksyny sie tylko gromadza.
Lepiej wierzyc na slowo, chocby bylo niewiarygodne jak ladowanie u fow w klewkach bo tak jest teraz modnie  :shock:

Sluszna prawda ,nie kazdy jest zdolny do logicznego myslenia ,pewnym lemingom tego talentu jest brak

renia

Też się zgadzam. Ale nie popieram jego zdania na temat jego rozumienia prewencji przez robienie częstszych badań. Nie mówią o skutkach ubocznych mammografii....
Można powiedzieć np. tak: dawniej nie było usg i mammografii i na raka piersi rzadziej chorowano... :D

Zyon

Nooo Angelina idzie na calosc, teraz usiwa jajniki....  :shock: http://www.pudelek.pl/artykul/55191/planuje_usunac_tez_jajniki/

Potem to juz kolej tylko na mozg...
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-05-17, 09:19:51
Nooo Angelina idzie na calosc, teraz usiwa jajniki....  :shock: http://www.pudelek.pl/artykul/55191/planuje_usunac_tez_jajniki/

Potem to juz kolej tylko na mozg...
Wpadła w cug.

administ

Bez piersi i jajników, to może niech sobie jądra i chwościka obrzezanego zamontuje?  :roll: :wink:
Bo to teraz w modzie se płcie zmieniać.  :lol: