Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Odchudzanie

Zaczęty przez selawi, 2011-03-07, 10:13:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

wisienka

administ

Jak się chce żyć na alkoholu, to bardzo dobra jest dieta: chude, pieczone mięso z rogacizny do woli i wino do woli.
Tak ponoć Kapłani paśli mięso armatnie, gdy Dawid stawał przeciw Goliatowi, a armat jeszcze nie było.  :wink:
Przed bitwą post, na przetrzeźwienie i odkacowanie.  :D

Emil

Wszystko juz wiem, dzieki Tomaszu.

Emil

Pije 5x w tygodniu po 200g do kolacji i waga stoi.

administ

Jeśli się nie ruszasz, to możesz zmniejszyć T do około 1,5 i koniecznie W do poniżej 0,5 w proporcji, ale białko musi być pełnowartościowe.
Jednak nie jest to zbyt wskazany tryb życia.  :?

MariuszM

Emil

Moze jeszcze nie, ale chyba sie troche wciagnalem i bez kilku drinkow wieczorem ciezko .

Blackend

To może nie oglądaj wieczornych wiadomości w TV ;)

administ

Bieganie podnosi poziom narkotyków mózgowych, więc lepiej pobiegać, niż popić!  :D
Dlatrgo skrajne wyczerpanie powoduje stany euforyczne podobne jak po MDMA...  :wink:

Radzio

:lol:

2x 45 minut + to, co doliczy sędzia i mimo wysiłku, potu, zadyszki  na gębach przegranych ani śladu euforii. ;) Widocznie to nie był skrajny wysiłek. :D

Emil

Chyba mam problem z nadmierną żarlocznoscią.
Ciagle musze sie pilnowac aby nie zjesc za duzo i co zrzuce kilka kg to nadrobie. Nawet jak jestem najedzony to czesto nadal cos jem.
Macie jakis sposob na takie zboczenie?

Dasna

Emilu czy dalej pijesz swoje 200 gr. czy odstawiłeś w ogóle alkohol?

Alan Bullock

CytatMacie jakis sposob na takie zboczenie?

Oczywiście. Panaceum nazywa się śmietana  8)

Radzio

Tylko po niej trzeba koniecznie ruszyć du... wyjść z domu. :)

Emil

Teraz juz nie 200 , a 100g i chce przestac calkowicie.
Ciagle bym cos jadl- nie wiem dlaczego mam takie zachcianki.

Dasna

Nie zapominaj , że alkohol jest taką protezą na różne stany emocjonalne. Po odstawieniu go taka protezą może być też jedzenie. Oprócz tego to czyste węglowodany a więc uzależnienie od (tak jak Ci napisał admin ok.9 łyżek cukru) cukru. Czym to zastąpisz?

administ

Alkohol uzależnia dokładnie tak samo jak inne psychotropy narkotyczne.
Dlatego trzeba albo wprowadzić prohibicję, co jest awykonalne, albo legalnie opodatkować i oakcyzować resztę narkotyków.
W społeczeństwie jest nikły % osób ze skłonnościami do uzależnień, więc po co robić z nich "przestępców" skoro można to to opodatkować.
Bezwzględnie karalne powinno być tylko zmuszanie do przyjmowania środków odurzających.

PS
narkotyki w Polsce rozpropagował niejaki Kotański.
Jest to klasyka  "niezamierzonych skutków świadomego działania".

Emil

Ale co zrobic zeby ciagle nie chcialo sie jesc??

Dasna

Czy Tobie ciągle chce się jeść czy ciągle czujesz głód?

Alan Bullock

CytatTylko po niej trzeba koniecznie ruszyć du... wyjść z domu.

Nie ma ten tego, nikt nie obiecywał, że będzie lekko ;)