Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Odchudzanie

Zaczęty przez selawi, 2011-03-07, 10:13:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Spadłem z wagi 3,5kg przez trzy tygodnie. :(
Fakt, przestałem ćwiczyć i są upały, ale jem ze 4000-4500 kcal i leci.
Możliwe, że twaróg z dżemem tak mnie suszy? :?
Głównie to jem, dodaję dużo masła, a i tak chudnę...

administ

I dobrze, spożywanie twarogu sprzyja wybitnie syntezie glutationu - a to jeden z najsilniejszych i najważniejszy, naturalny czynnik antyrakowy. Dlatego twaróg to jeden z najlepszych produktów zapobiegających mutacjom i najtańszych leków antyrakowych, szczególnie łączony z żółtkami.  8)

renia

W poniedziałek w sklepach twarogu zabraknie... :lol: :wink:

kelin211

Jakby nie dobra zmiana to dzis by zabraklo : (

administ

Cytat: renia w 2018-06-17, 10:48:05

A gdzie tam, przecież to napisałem ja - "admin", więc nikt na szczęście nie da wiary...  8)
Jakby co, to ser żółty jest jeszcze lepszą substancją antyrakową i lepiej wspomaga organizm w zwalczaniu raka niż twaróg.  :D

renia

Cytat: kelin211 w 2018-06-17, 10:50:01
Jakby nie dobra zmiana to dzis by zabraklo : (

:lol:

renia

Cytat: admin w 2018-06-17, 10:50:32

A gdzie tam, przecież to napisałem ja - "admin", więc nikt na szczęście nie da wiary...  8)

I właśnie dlatego "dadzą wiarę"... 8) :D

administ

:shock:
Lepiej nie!  :lol:

renia

:lol: Prędzej czy później to nastąpi... 8)

Gavroche

Jakby co, to ser żółty jest jeszcze lepszą substancją antyrakową i lepiej wspomaga organizm w zwalczaniu raka niż twaróg.  :D
Wszyscy wiedzą, że kazeina, laktoza i tłuszcz mleczny to zło wcielone, a na raka to chemia jest, nie ser. ;)

administ

:lol:
I o to chodzi!  :D

renia

Chodzi o to, aby język giętki powiedział wszystko co pomyśli głowa... :lol: (tak mi się skojarzyło)  8)

RafałS

A więc dobrze. To proszę jeszcze jeśli łaska z tym masłem i śmietaną dojść do porządku.  :wink:

renia

Cytat: Gavroche w 2018-06-17, 11:43:17

Wszyscy wiedzą, że kazeina, laktoza i tłuszcz mleczny to zło wcielone, a na raka to chemia jest, nie ser. ;)

Yes, sir! :lol:

RafałS

RafałS

Gavroche

Blackend

Podlany jeszcze keczupem i połnyj fengszuj. ;)  8)