Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

jajka

Zaczęty przez nowicjuszka, 2011-11-23, 16:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Krystyna

https://www.youtube.com/watch?v=Nurs5t_9Ww8   Bardzo ciekawy wykład pani prof. Cichosz o jajkach.

Jarek

Ciekawe czy je ? :lol:

renia

Cytat: Krystyna w 2023-04-20, 12:19:59
https://www.youtube.com/watch?v=Nurs5t_9Ww8   Bardzo ciekawy wykład pani prof. Cichosz o jajkach.

Udało mi się "posklejać" link... :D

https://www.youtube.com/watch?v=Nurs5t_9Ww8

renia

Jajka działają nawet przeciwnowotworowo... :roll:

admin

Wolne żarty!  :shock:
"Naukowo" w jajkach nic nie ma z wyjątkiem bomby "złego cholesterolu", który "powoduje miażdżycę", co "usowolniono" w "pierdylionach badań hamerykańskich naukowców"  dlatego "można jedno jajko na tydzień"- chyba nic nie pominąłem?  :lol: :lol: :lol:
A i jeszcsze "naukowcy" polscy gadali, że "nie może miec racji jeden Doktor Kwaśniewski skoro "udowodniono""  8)

Jarek

Muszę sobie Doktora puścić dla spokojności  :lol:

admin

renia

Cytat: admin w 2023-04-20, 14:18:50
Wolne żarty!  :shock:
"Naukowo" w jajkach nic nie ma z wyjątkiem bomby "złego cholesterolu", który "powoduje miażdżycę", co "usowolniono" w "pierdylionach badań hamerykańskich naukowców"  dlatego "można jedno jajko na tydzień"- chyba nic nie pominąłem?  :lol: :lol: :lol:
A i jeszcsze "naukowcy" polscy gadali, że "nie może miec racji jeden Doktor Kwaśniewski skoro "udowodniono""  8)

Ich badania, to jest teoria, niesprawdzająca się w praktyce. Czyli to nie jest wiedza - jak oni uważają...

Jarek

A jak doradza co jesc, to narody klekajcie. No ale taki ten człowiek jest - wszystkon potrafi obsłuzyc , tylko nie siebie :lol: Musze  sprawdzic jak to Doktor napisał, bo wtedy ma to sens... 8)

Blackend

Cytat: renia w 2023-04-20, 13:14:12
Jajka działają nawet przeciwnowotworowo... :roll:

Jak ja się naczytałem ile to produktów spożywczych działa przeciwnowotworowo.  :lol:

Blackend

Cytat: Jarek w 2023-04-20, 16:35:35
A jak doradza co jesc, to narody klekajcie. No ale taki ten człowiek jest - wszystkon potrafi obsłuzyc , tylko nie siebie :lol: Musze  sprawdzic jak to Doktor napisał, bo wtedy ma to sens... 8)

Ludziska mają to do siebie, że uwielbiają innym doradzać, a jak druga strona nie słucha, to z miłości zrobią wszystko aby innym swoją rację rozkazać.  8)

admin

Cytat: Blackend w 2023-04-20, 17:40:56
Jak ja się naczytałem ile to produktów spożywczych działa przeciwnowotworowo.  :lol:

:?
Same cudowności... ;)

Blackend

Galimatias kompletny, bo niektórzy się zaklinają, że coś konkretnego pomogło i nie mam powodu im nie wierzyć, tylko problem w tym, że to wszystko na obecnym etapie wiedzy jest na chybił trafił.  8)

admin

Na chybił trafił najczęściej się wygrywa w gry liczbowe... ;)

Blackend

admin

Przy "leku na raka", szczepionki mRNA, statyny i tabletki na cukrzycę to pikuś!  8)
Ale pod jednym warunkiem - musi się koniecznie dać opatentować.   :?

Blackend

Wątpię żeby to była kwestia jednej konkretnej mikstury, gdyby tak było to z zamierzchłych czasów coś byśmy słyszeli.
A kombinacji i odmian nowotworów jest jak mrówków. ;)  8)
Żeby przynajmniej system diagnostyki był łatwy i dostępny tak jak teraz EKG na smartwatchu, to już byłby duży progres.  8)

Jarek

Racja Raczyska strzeżone- żyła złota...

admin

Najważniejsze, że Doktor zapewniał wieczne życie... ;)

Jarek

No i reklamacje na wszystkie problemy