Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego

Zaczęty przez MariuszM, 2011-12-03, 11:58:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Nie chcą się mnożyć króliczki, czy co innego?!- Szefu mój. :shock: :D

renia

Cytat: admin w 2014-10-02, 17:53:41
W gazecie ostatnio czytałem, że są miliony, a tu paru zebrać nie można?  :shock: :wink:

Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane. Optymalni w większości to są osoby starsze. A takich naprawdę Optymalnych (żywiących się tak jak zaleca dr Kwaśniewski) to jest bardzo mało... :? Większości to tylko tak się wydaje, że są...
Niedawno jak byłam na odwiedzinach u koleżanki w Arkadii "Lido", to nasłuchałam się opinii i jadłospisów osób "Optymalnych". Bułki z Biedronki, chlebek na porządku dziennym, albo cukier 300 u doradcy optymalnego z kilkunastoletnim stażem, który nie wiedział do tej pory, że węglowodany dzielą się na proste i złożone... :shock: i jeszcze pretensje, że nikt mu tego nie powiedział. Książek Doktora nie znają... :?

MariuszM

W gazecie ostatnio czytałem, że są miliony, a tu paru zebrać nie można?  :shock: :wink:

boja sie o jajka, znaczy caly nabial ,ze im zdrozeje ;)

Radzio

Bardzo trudno znać książki mojego Przyjaciela nie czytając ich nawet, choć "samo manie" też stanowi pewien punkt do odniesienia, zauważę sobie ogólnie. :D

Radzio

A o jajka, też ogólnie, to boi się zwykle bój, bądź inny zbój. :D :lol: ójój

administ

Cytat: renia w 2014-10-02, 18:09:00

Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane.

No Renia, to na co czekasz?   :roll: :wink:  :mrgreen:

renia

Ja jestem za młoda mam jeszcze czas... :mrgreen:

renia

Ale Młody Kwaśniewski mógłby dać dobry przykład... :roll: :mrgreen:

administ

Na szesnastoleciu sam namówiłem cztery osoby, z Forum też doszły ze dwie, no ale ileż ja mam się jeszcze trudzić dla DObra ŻrO szefu mój?  :roll: :wink:
Sam bym się zgłosił, ale mam jak Mariusz, z tą różnicą, że już nie zamierzam, ale przydać się mogą...  :wink: :mrgreen:  :lol: :lol: :lol:

administ

Cytat: renia w 2014-10-02, 18:25:30
Ale Młody Kwaśniewski mógłby dać dobry przykład... :roll: :mrgreen:

Ja właśnie dałem dobry przykład. Wybrałem zdecydowanie i ostatecznie wreszcie las!  8)
Bo uzdrawianie Świata mi zwisa, za przeproszeniem.  :shock:  :wink:
Niech sam się uzdrowi jak potrafi.   :D

Gavroche

Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane. Optymalni w większości to są osoby starsze. A takich naprawdę Optymalnych (żywiących się tak jak zaleca dr Kwaśniewski) to jest bardzo mało... :? Większości to tylko tak się wydaje, że są...
Niedawno jak byłam na odwiedzinach u koleżanki w Arkadii "Lido", to nasłuchałam się opinii i jadłospisów osób "Optymalnych". Bułki z Biedronki, chlebek na porządku dziennym, albo cukier 300 u doradcy optymalnego z kilkunastoletnim stażem, który nie wiedział do tej pory, że węglowodany dzielą się na proste i złożone... :shock: i jeszcze pretensje, że nikt mu tego nie powiedział. Książek Doktora nie znają... :?
:?

RafałS

Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane...
I zdrowiuśkie i teraz złap takich. :lol:

Blackend

Ci co z reguły mają najwięcej do powiedzenia, byle co jedzą i byle co gadają. ;)

administ

No jak byle co, a "formuła30g", a "formuła300g", a że "siem mydli", a "maszyny jądrowe na pustyni", a "na chlebie też wyjdzie proporcja", a "same żółtka, co raka powodują" itd...   :D 8)

Radzio

Cytat: Blackend w 2014-10-02, 19:42:29
Ci co z reguły mają najwięcej do powiedzenia, byle co jedzą i byle co gadają. ;)

No to Ci powiem. 8)
Matejko bardzo ładne zmalował obrazy. :D ... Nawet nizinnym trybunki pozadymiał, żeby nie było na Co "paczyć". :lol: miałmiał
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_Grunwaldem#mediaviewer/File:Matejko_Battle_of_Grunwald.jpg

Blackend

Cytat: admin w 2014-10-02, 20:33:42
No jak byle co, a "formuła30g", a "formuła300g", a że "siem mydli", a "maszyny jądrowe na pustyni", a "na chlebie też wyjdzie proporcja", a "same żółtka, co raka powodują" itd...   :D 8)

A ci, to ku chwale ojczyzny i w obronie demokracji, więc mogą. ;)

Radzio

Cytat: Radzio w 2014-10-02, 20:52:27

No to Ci powiem. 8)
Matejko bardzo ładne zmalował obrazy. :D ... Nawet nizinnym trybunki pozadymiał, żeby nie było na Co "paczyć". :lol: miałmiał
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_Grunwaldem#mediaviewer/File:Matejko_Battle_of_Grunwald.jpg

Tyleże ... krótki pędzelek miał, bowiem nie "dopaczył", że nizinni ten cały śmietnik elegansio sprzątneli- "gupia" sprawa. :D :lol: awawawa

Blackend

Cytat: Radzio w 2014-10-02, 20:52:27

No to Ci powiem. 8)

Niewątpliwie Jan pozostawił po sobie piękne obrazy. Do dzisiaj, gdy czytam o królach polski przed oczami mam przede wszystkim przez niego namalowane portrety.  :D

administ

Cytat: Radzio w 2014-10-02, 21:50:37
Tyleże ... krótki pędzelek miał, bowiem nie "dopaczył", że nizinni ten cały śmietnik elegansio sprzątneli- "gupia" sprawa. :D :lol: awawawa

A bo gupi byli Radziu, bo w śmietniku zostali! :lol:  aliali...
Do tego bacz, że gdy kość przerasta psa, nieszczęśliwy się robi, Radziu :lol: adziuadziu!  :lol:

renia

Ale o czym Ty piszesz? To jest DnO czy ŻrO? :shock: