Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Anulka177

My już dziś polataliśmy po górkach i pagórkach, pogoda nieszczególna ale to już rytuał  :D

renia

Rower ma być od wiosny, no chyba, że się rozmyślę... :roll: :wink:

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-03-06, 13:41:38
My już dziś polataliśmy po górkach i pagórkach, pogoda nieszczególna ale to już rytuał  :D

Jak kozica górska... :shock: 8)

Anulka177

Cytat: renia w 2016-03-06, 13:43:26
Cytat: Anulka177 w 2016-03-06, 13:41:38

Jak kozica górska... :shock: 8)

Taka trochę upasiona  8)

Kryanna

Cytat: renia w 2016-03-06, 13:42:35
Rower ma być od wiosny, no chyba, że się rozmyślę... :roll: :wink:
Po co Reniu czekać do wiosny?
Dzisiaj tak cudnie na dworze, że przejażdżka była samą przyjemnością. Chociaż tylko do sklepu ale zawsze kilka km do przodu :-(
Całą zimę kijkuję ale rower to je dopiero to!
Nie mogę się nacieszyć jazdą, bo jakby co to ja dopiero co naumiałam się jeździć. Dostałam w spadku po wnuku rower. Nie było przedtem czasu czy ochoty na takie fanaberie. Teraz też czasu nie mam ale kradnę go jak tylko się da i okazuje się że chcieć to móc!
Las mam pod nosem i to cudny, jest gdzie brykać.

renia

Mąż mnie wczoraj namawiał, na przejażdżkę rowerową. Ja oczywiście się nie zgodziłam  8) bo chcę, żeby on najpierw dobrze sprawdził rowery, czy wszystko w nich "gra i buczy". Mówi, że jest wszystko okay, ale ja jestem przezorna (czytaj: leniwa 8))

Kryanna

Cytat: renia w 2016-03-08, 13:06:10
Mąż mnie wczoraj namawiał, na przejażdżkę rowerową. Ja oczywiście się nie zgodziłam  8) bo chcę, żeby on najpierw dobrze sprawdził rowery, czy wszystko w nich "gra i buczy". Mówi, że jest wszystko okay, ale ja jestem przezorna (czytaj: leniwa 8))
Jeśli chodzi o lenistwo, to nikt mnie nie prześcignie! Właśnie żeby nic nie robić - uciekam na rower, im dalej tym lepiej :-)
A ... jeszcze to (im dalej) dotyczy lodówki! ;-)
Teraz już mykam, bo jednak czasem poudawać trzeba że coś się robi.

renia

Cytat: Kryanna w 2016-03-08, 13:57:25

Jeśli chodzi o lenistwo, to nikt mnie nie prześcignie! Właśnie żeby nic nie robić - uciekam na rower, im dalej tym lepiej :-)
..........

Dobra jesteś. :D Bezkonkurencyjna... :lol: :wink:

Kryanna

Cytat: renia w 2016-03-08, 16:01:01
Cytat: Kryanna w 2016-03-08, 13:57:25

..........

Dobra jesteś. :D Bezkonkurencyjna... :lol: :wink:
Tak, bo ja słucham mądrych ludzi. Dr Kwaśniewski przecież mówił, że nie należy robić nic ponad to co konieczne (albo coś mylę ale  dużo masła jem i od tego skleroza się wdaje).  :(

Kryanna

Po poświęceniu całego koszyczka jajeczek - hop na rower i w drogę.
Objechałam kawał lasu i dwa jeziora, uff! Coś ponad 30 kilometrów mam w nogach ale już dochodzę do siebie i zabieram się za serniczek (znaczy za robotę, jedzenie będzie jutro). I to by było na tyle  :D

renia

My już sporo sernika zjedliśmy, coby się w Święta nie zmarnowało... 8) W planie było jedno ciasto, a w praktyce wyszły dwa (coby nie zabrakło)... :wink:

Anulka177

A my opędzlowaliśmy już z ćwiartkę biszkopta orzechowego z masą kakaową, a kaczkę właśnie wyciągnęłam z piekarnika. Aż się prosi, żeby uszczknąć  :D Farsz zrobiłam z mielonego boczku, pieczarek, cebuli i kaszy gryczanej.

renia

Kaczka pewnie z tym farszem z boczku jest pyszniutka i tłuściutka... :D

Jarek