Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Orzechy

Zaczęty przez kasara1991, 2012-09-12, 19:27:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: adampio w 2012-09-19, 21:42:47
Pozostawie to bez komentrza, jesli pozwolisz. :lol:

Potrzebowałem podpowiedzi, a nie komentarza. Ale trudno, walę według własnego uznania. :D

Panowie wojowali ze sobą o kobiety, ale jeśli traktujesz je jako "zarobek", to tylko się wygłupiłem- znowu.  :lol:

adampio

Widze, ze im wiecej sie wypowiadzasz tym wiecej sie wyglupiasz :lol:
Jaki z tego wnoisek?

Radzio

Młodość panie, młodość. ;)  :lol:

adampio

No to tak trzymaj,bo mlodosc ducha jest wazniejsza od wieku. Czlowiek jest taki stary na jakiegi sie czuje a nie na jakiego wyglada. Prawda? :lol:

renia

Cytat: admin w 2012-09-18, 20:04:28
Kilo dwieście, to na rok starczy...  :wink:

Są pyszne, trochę smakują jak figi suszone...Już 1/3 z nich rozdałam, tak, że się nie zmarnują... :D

administ

Jeśli bardzo słodkie w smaku to trzeba ilość węglowodanów strawnych zwiększyć do 80/100g suszu!  :wink:
Suszone owoce bardzo kondensują węglowodany w składzie i trzeba uważać!  8)

renia

Dzięki. Są baaardzo słodkie...

wisienka

Cytat: adampio w 2012-09-20, 10:17:31
No to tak trzymaj,bo mlodosc ducha jest wazniejsza od wieku. Czlowiek jest taki stary na jakiegi sie czuje a nie na jakiego wyglada. Prawda? :lol:

PRAWDA!
A jakby co, to ja się czuję na 18... :lol: ... no...

Radzio

To pewnie głupstwa Ci w głowie.  :lol: Jeszcze. ;)

wisienka

No pewnie  :lol: poważna to będę na trzy dni przed śmiercią  ;) :lol:

Radzio

adampio

Cytat: wisienka w 2012-09-20, 19:23:16
Cytat: adampio w 2012-09-20, 10:17:31

PRAWDA!
A jakby co, to ja się czuję na 18... :lol: ... no...

No :D

Radzio

kasara1991

No i zeby nie bylo off top, to powiem: stalo sie. Dostalam takiej wysypki, jakiej nigdy nie mialam. Plecy, rece, twarz. Nie swedzi, ale jestem czerwona i mam krosty.Jedyne co spozylam w ostatnich dniach, czego zazwyczaj nie jadam, to wlasnie orzeszki ziemne. Wiec albo tu jest winowajca, albo za duzo zjadlam kalafiora i marchewke na parze....

administ

A może to po kąpieli, a nie po jedzeniu?
A może jakieś nowe mydełko było w użyciu?
A może jeszcze zupełnie coś innego?
Bo po orzechach ziemnych to raczej dostaje się raka wątroby albo nerek, a nie wysypki na skórze...  :wink:

kasara1991

1. Nie zmienialam mydla.
2. Nie uzywam tego samego mydla do ciala co do twarzy.
3. Coz innego? Aha, no tak, robilam przemeblowanie w pokoju, to napewno dlatego!

administ

O właśnie!
Przy przemeblowaniu można się alergenów nawdychać i po sprawie.  :D

Zyon

A tak ogolnie biorac to czlowiek zdrowy powinien miec alergie?
Work Buy Consume Die

renia

Według teorii hannibalizmu, to alergia na wszystkie możliwe alergeny, oznacza bardzo dobry stan zdrowie... :D 8)