Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sandman80

MariuszM

Ujmijmy to tak"walka" było użyte w "".
Podsumujmy
Jest jeden zero dla prezydenta Kwaśniewskiego vs optymalnego Kwaśniewskiego (start z listy SLD) ;)
Człowiek,który lubi i ceni spokój dla "wyższego" dobra chce go sobie zmącić. :shock: Dodam,że podobny spokój doradzał Janowi Kwaśniewskiemu, dlatego leczył jest zwrotem adekwatnym . :)

To nie polityka czy biznes jest "brudny". To ludzie kreują rzeczywistość czy to w biznesie, czy to polityce.
Ja nic nie wiem lepiej, :shock: ja widzę i opisuję (analizuję) bo... parafrazując słowa wieszcza  :lol:

MariuszM

P.S nietycznym,nieeleganckim zachowaniem jest "jazda" na czyimś nazwisku. Zarówno w jedną, jak i w drugą stronę  :twisted:  :)

administ

Gavroche

Cytat: admin w 2013-01-28, 13:31:01
Cytat: Gavroche w 2013-01-28, 12:30:41
Lubelskie Empiki są zupełnie inaczej zaopatrzone, dopadłem pismo "Metabolism" z ostatniego miesiąca.

A pismo OPTYMALNI nie schowane gdzie tam było na półce?
Bo we Włocławku, jak przychodzi 5 numerów, to po tygodniu zostaje jeden, choć trzeba się go naszukać, a za dwa tygodnie nie ma już żadnego egzemplarza!  :shock:
Tak od ponad roku się dzieje!  :D
Przeglądałem raz czy dwa to pismo i jeszcze chyba jedno o podobnym tytule.
Wtedy się tym nie interesowałem, ale odniosłem wrażenie "kombinowania" z oryginałem dr Jana.
Więc teraz nie szukam :)

administ

Oryginał jest tylko jeden - "OPTYMALNI".
Ale dla atletów to tam nic nie ma.  :?

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-01-28, 14:06:58
Cytat: Gavroche w 2013-01-28, 12:30:41

BTW % niskoweglowodanowa odpowiednio 30:60:10.

Poziom kortyzolu i CRP były podniesione na diecie tłuszczowej i nie wiem co z tym fantem zrobić...
Reszta tzw. markerów zdrowia była zdecydowanie na korzyść T.
Ale,że co? Dieta podobna do Twojej ...? ;)
Nie wiem, może, słaby jestem z cyferek :D
Chodzi mi o to czy podniesiony kortyzol i CRP to norma na niskowęglowodanówce?
Czy krótki czas badania?
Tak, nie?
Np cukier się różni u Ww i optymalnych, może i tu coś podobnego.

Gavroche

Cytat: admin w 2013-01-28, 17:55:42
Oryginał jest tylko jeden - "OPTYMALNI".
Ale dla atletów to tam nic nie ma.  :?
Mętne wspomnienia mam, wolę nie mieszać.

Zyon

Cytat: MariuszM w 2013-01-28, 17:03:07
P.S nietycznym,nieeleganckim zachowaniem jest "jazda" na czyimś nazwisku. Zarówno w jedną, jak i w drugą stronę  :twisted:  :)
Nie przesadzaj, nazwiska sie nie wybiera, to raczej wyborcy wybieraja, trudno miec pretensje do Tuskow ze startuja z list PO. Jezeli ma sie dostac jakis drugi "Pawlak", Ziobro" czy inny Napieralski zeby zapelniac lawy poselskie i brac kaset to lepiej niech sie dostanie ktos wartosciowy. No ale mlody jestes wiec wielu rzeczy jeszcze nie rozumiesz 8)
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: admin w 2013-01-28, 17:43:44
Bez komentarza.   :?
Nie rozumiem co w tym złego?  :shock: Takie pytanie może zadać wyborca, przeciwnik polityczny, dziennikarz. :shock: Skwitowanie pytania "bez komentarza" nie jest najlepszym wyjściem.

Boniek na pytanie o łączenie funkcji prezesa PZPN przy jednoczesnym firmowaniu swoją osobą, wizerunkiem firmy bukmacherskiej odpowiedział,że  nie widzi w tym nic złego.  :twisted:  :P Podobnie ma się sprawa z obywatelstwem włoskim i płaceniem podatków we Włoszech. ;)

Cytując klasyka Polityka/ŻO nie jest dla każdego...?! ;)
Cytując klasyka II Zawsze jest jakieś wyjście, tylko które jest właściwe? ;)

Może warto "odbyć" kurs z wizerunku ala Lepper? ;)

To mówił ja "młody" i niepokorny, z dobrym sercem oraz dobrze życzący Mariusz.
Powodzenia  :D

Radzio

Poczytałem, a jak i jednak spać będę chodził na czczo.  :lol:    Nago! :...chodził nago" chciałem napisać. :oops:

MariuszM

Cytat: Zyon w 2013-01-28, 19:30:59
Nie przesadzaj, nazwiska sie nie wybiera,
SLD to w prostej linii spadkobiercy okrągłego stołu, "komuny".  No widzisz, ja spotkałem się z zarzutem,że Tomasz Kwaśniewski startował z listy SLD. Do takich  ludzi nie przemawia,że ów człowiek nie jest członkiem SLD. Choć wybór listy może być dla jednych dziwny" nawet, gdy weźmie się pod uwagę socjalistyczny program SLD i zapatrywania kandydata na pomysły socjalistów (SLD).... Palikot również lewica... :) Pani Stachurska startowała z listy Palikota (jak mnie pamięć nie mydli) :D
polityka to bagno. Oglądałeś "Pogoda na jutro" :)

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-01-28, 17:58:15
Nie wiem, może, słaby jestem z cyferek :D
Chodzi mi o to czy podniesiony kortyzol i CRP to norma na niskowęglowodanówce?
Czy krótki czas badania?
Tak, nie?
Np cukier się różni u Ww i optymalnych, może i tu coś podobnego.

Poszukaj może Bup Tdown lub Bdown Tup. Warto przeanalizować skład diety pod kątem jakości i doboru produktów GSO :)
Osoby ćwiczące z pewnością mają trochę odmienne normy od zalegających w samochodach czy biurach np. ALAT ,AspAT  :D :)

administ

Cytat: MariuszM w 2013-01-28, 19:56:43
SLD to w prostej linii spadkobiercy okrągłego stołu, "komuny".  No widzisz, ja spotkałem się z zarzutem,że Tomasz Kwaśniewski startował z listy SLD. Do takich  ludzi nie przemawia,że ów człowiek nie jest członkiem SLD. Choć wybór listy może być dla jednych dziwny" nawet, gdy weźmie się pod uwagę socjalistyczny program SLD i zapatrywania kandydata na pomysły socjalistów (SLD).... Palikot również lewica... :) Pani Stachurska startowała z listy Palikota (jak mnie pamięć nie mydli) :D

Następny co ma "pretensje", że chcę zrobić lepiej wielu!  :D
Wiesz, tak sobie myślę, że dzięki takim "niepokornym" to lepiej dla mnie, jak będę miał to wszystko w d***e.
I może przy tym zostałbym.  :D
Tylko niestety nie chcę zawieść wielu moich przyjaciół.
Dlatego nie mogę tak łatwo się zniechęcać, że kolejny "patriota" ma do mnie bliżej nieokreślone pretensje!  :shock:

MariuszM

Jak pisałem, dobrze życzę.
Ja znam takiego jednego, co chciał wielu zrobić dobrze-da się tak? W "Jak nie chorować?" nie znalazłem... ;)

Bez urazy  :twisted:
http://youtu.be/DkOIWdc9v3M?t=47s

Tu OSO zamienić na obywateli, Jarka na Tomasza  lecimy :twisted: :lol: :lol:

Cytat: admin w 2013-01-28, 20:09:25
Wiesz, tak sobie myślę, że dzięki takim "niepokornym" to lepiej dla mnie jak będę miał to wszystko w d***e.
I może przy tym zostanę.  :D
Popieram, można zwalić na mnie,przyjmę na klatę ... :lol: :lol:

Zyon

Cytat: MariuszM w 2013-01-28, 19:56:43
Przesadzasz. Do jakich ludzi co nie przemawia? :D Czy to bagno czy nie to nie zmienia faktu, ze jest i bedzie mimo tego co o niej myslisz i ma wplyw na twoje zycie. Narzekanie dla samego narzekania jest rownie produktywne jak rotowanie zurawiny z cebula. Startowac tez trzeba z jakiejs listy i szczerze mowiac bajanie o socjalistycznych programach swiadczy o nieznajomosci programow reszty urgupowan :D

A przy okazji rownasz ludzi ideowych z karierowiczami wrzucajac wszystkich do jednego wora.
Work Buy Consume Die

administ

Przestań Mariuszku, bo na prawdę przesadzasz.  :twisted:

renia

Najrozsądniej jest wybierać taką drogę, która daje największe szanse na dojście do celu, czy chociażby na obranie dobrego kierunku...