Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-07-02, 22:18:44
Ja to ich wszystkich podziwiam, tak umartwiać ciało... Mnie by się nie chciało, i nie chce....  :lol:
Nuda to jest to!  8) :idea:
Może oni właśnie się wtedy nudzą? :D

MariuszM

Dalej nie rozumiem tej nudy  :)
Chyba,że o taką nudę chodzi, z kobietami ;)
http://www.shemag.pl/wp-content/uploads/2014/01/nude-yoga.jpg mogę się poświęćić
Dozwolone od lat 18 :P  :lol: :twisted: :oops:

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-07-05, 18:39:37
Mięśnie brzucha http://sportowylifestyle.wordpress.com/2014/05/16/szesciopak-bez-brzuszkow/comment-page-1/ :)
Prawda i nieprawda. 8)
Samo spalenie tkanki tłuszczowej odsłoni może proste brzucha...ale trzeba je tam mieć :lol:
Spójrzcie na maratończyków, papierowa skórka, ale kaloryfera ni ma :D
Przysiady, TGU czy ciągi dają mocarny brzuch, ale niekoniecznie wyglądający pociągająco na plaży...
Ja mam to w nosie, ale jak komu zależy to trzeba dorzucić po kilka serii na przydanie tym mięśniom masy:
-unoszenie nóg w zwisie
-skłony z żelazem na klacie (trzeba umieć je robić, najlepiej zacząć od skłonów Jandy)
-skłon boczny z hantlą
Ten kolo z artykułu ma fajny brzuch, ale brzuśce mięśni płaskie, a nie wypukłe :D

Gavroche

RafałS

Zapomniał wół jak cielęcię buł.  :)

Gavroche

MariuszM

"Nasi" idą w dobrym kierunku
The Effects of a Ketogenic Diet on Exercise Physical Performance in Off-Road Cyclists
Adam Zajac 1, Stanisław Poprzecki 2, Adam Maszczyk 1,*, Miłosz Małgorzata Michalczyk 3 and Grzegorz Zydek 3 

www.mdpi.com/2072-6643/6/7/2493/xml

ale chyba nie umio skomponować diety z masła, śmietany, min 10 żółtek (im więcej tym lepiej) ,szpiku kostnego, mięsa wieprzowego,twarogu i serów wraz z wywarami mięsno kostnymi. :)
Podczas przebudowy nie nadwyręża się organizmu wysiłkiem fizycznym+zjada się 0,5gWw/kg  ,aby adaptacja nastąpiła jak najszybciej. Jednak kierunek obrany przez Polisch Science należy uznać za rokujący na przyszłość ;)
Może gdyby podpowiedzieć kilka spostrzeżeń (wypisać/zebrać) od zaadoptowanych tłuszczaków i podesłać szanownemu gronu z Katowic,urodziło by się coś ciekawego?? ;)
Tu mogą wykazać sie Ci, co tak krzyczą,że wiedzę trzeba rozpowszechniać ;) avanti  :lol: :lol:
Może Lewandowski więcej bramek będzie strzelał w reprezentacji .... ;)

administ

Ale oni muszą być oryginalni, a nie zaś lansować tego Kwaśniewskiego!  :lol:

MariuszM

w kawiarence mozna zalozyc temat dla beginers w sporcie i wpisywac swoje spostrzezenia , uwagi. Nastepnie ktos ladnie zredagije i podeslemy je Pani z Warszawy oraz do Katowic? :) Sa chetni ? :D

Maniek

ja mogę, ale u mnie to jest tak: trzy-sześć miesięcy orki, potem dwa tygodnie choroby  :shock: - znaczy chyba regeneracji...

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-07-14, 20:07:34
w kawiarence mozna zalozyc temat dla beginers w sporcie i wpisywac swoje spostrzezenia , uwagi. Nastepnie ktos ladnie zredagije i podeslemy je Pani z Warszawy oraz do Katowic? :) Sa chetni ? :D

Oczywiście, beginersom proponuję samodzielnie wypełniać rubryki- np. Zofijeczka tak robi i sobie to chwali, a i dla obu nauk najlepiej będzie jak się nieco przewietrzą, ... a po uzyskaniu mety jakiego ultramaratonu w czymkolwiek, synapsy się namnożą, będzie można łatwiej pomyśleć o własnym zdrowiu. :D
A własne zdrowie nie jest po to, aby go szargać bez wyraźnego powodu- dość ofiar sportu. O! ;) :lol: :P

Co chcesz wykazać, że mój Przyjaciel ma rację? Ma! To w zupełności wystarczy, a jeśli kto nie wierzy, to "viola"- samodzielnie. 8)
A! Przypomniało mi się. :)
Gdzie się Towarzystwo rozlazło, gdy Pierwszą Lepszą Szkołę dla Nauki zaproponowałem ... !? :lol:
Samodzielność- to cecha wraz z michą nabyta, czy jednak wrodzona?! :D

Zyon

ja chetnie, tylko wiesz, jest jeden problem......  :D
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2014-07-15, 08:16:19

ja chetnie, tylko wiesz, jest jeden problem......  :D
Zyon się na niczym nie zna? :roll: :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Dasna, jak Zyon się ożeni to się odmieni. Już nie będzie takim, co na niczym się nie zna... :roll: 8) :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-07-15, 10:16:57
Dasna, jak Zyon się ożeni to się odmieni. Już nie będzie takim, co na niczym się nie zna... :roll: 8) :lol:
A kiedy się ożeni? :roll: Może nie chce w ogóle? :lol:

renia

Może jest nieśmiały i trzeba kogoś mu poszukać... :roll: :mrgreen: