Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: Gavroche w 2015-03-08, 08:56:54
Tegoroczne Arnold Classic:
http://streaming.bodybuilding.com/2015-arnold-webcast/
Po mojej myśli poszło.  :D
O super link. Wstawiłam juz na Fesjbucka na moja stronickę. Hej! :lol:

Gavroche


Gavroche

Kurczę, lubię gościa, kiedyś pięknie zbudowany amator, dzisiaj poszarpany kontuzjami zawodowiec o szalonym sposobie treningu i mimo brzydkiego już ciała, potrafiący się doskonale przygotować do zawodów:
http://m.youtube.com/watch?v=VJr4cjVjjHs

Gavroche



Gavroche

Nie to, że nie jestem przeciwnikiem crossfitu, ale to jest zabawne:
http://m.youtube.com/watch?v=nsQPlEdIFDA
:P

Dasna

Gavroche może chcesz kupić kettle hurtowo?
Przed chwila korespondowałam z Chinką. Sprzedaje kettle.

Gavroche

Nie, dziękuję, wolę świerszcze hurtowo, ale mogę zapytać, jutro będę na siłowni. ;)
Jakie ma wielkości?

RafałS


Gavroche


RafałS


Gavroche

Po co, kiedy Chinka sprzedaje, a kurier wniesie i jeszcze sobie zarobi? :D

RafałS

I to te polskie se chinka tutu sprzedaje?  :)

Gavroche


renia

Za Chiny tego nie rozgryzę...  :roll: 8) twardy metal... :lol:

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2015-04-02, 13:02:31
Dowiedzieli się:
http://www.elitefts.com/education/nutrition/dietary-science/the-fat-and-the-furious-a-complete-guide-to-the-most-misunderstood-macronutrient/
Nie zartuj " . So why the mere onslaught? Well, these fats are myriad with pro-inflammatory properties
(Omega-6 is pro-inflammatory, while omega-3 is anti inflammatory) [20] due to the fact these fats contain a
higher percentage of omega-6 vs. omega-3, as omega-6 and omega-3 fatty acids compete for the same
conversion enzymes. To keep things simply, the more omega-3 fat you consume, the less omega-6 will be
available to the tissues to produce inflammation. In essence, it’s all about the proper ratio. People who consume a
non-industrial diet have an Omega-6:Omega-3 ratio of about 4:1 to 1:4, or somewhere in between. Unfortunately,
the ratio is today’s era is nearly is 16:1 [21]. Damn Gina!" :) :lol:

Gavroche

Początki są zawsze trudne. :lol:
Będzie coraz lepiej, zobaczysz. ;)

MariuszM

Nie dozyje tego..... ;) A mam zamiar zyc nie mniej nie wiecej niz 120 lat  :lol: :)

RafałS

Cytat: renia w 2015-04-02, 15:13:14
Za Chiny tego nie rozgryzę...  :roll: 8) twardy metal... :lol:
Lepszy miętky. Ołów znaczy się. Ciężarek z owego oszczędza przestrzeń i nie rozpitala tak podłogi przy ewentualnym upuszczeniu.  8)

Gavroche

Fakt, może Ci paru wiosen zabraknąć, Mariusz. ;)
Ale jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Nikt już nie wywala gał na hasło "dieta tłuszczowa", sportowcy coraz częściej po nią sięgają i gospodynie domowe, no i połowa elity forum MH jest na niskowęglowodanówce. ;)
To może się udać, choć w Szwecji tak średnio...