Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Skubany Savickas, pociągnął 12 Note'ów. :D
http://moto.onet.pl/pociagnal-za-soba-12-nissanow/tdygh
A na którychś mistrzostwach pociągnął tira na ręcznym! :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Jarek

Z takim brzuchem, można wiele innych rekordów pobić.Np w wadze należnej ,ale to trudne ,bo nie ma tego w Ginesie

Gavroche

Rekord w wadze należnej? :shock:
A jak skonstruować konkurencję? :lol:

Gavroche

Gavroche

Polecam sklep z suplementami, dobre przełożenie jakość/cena:
http://podkowalinypl.shoper.pl/pl/c/Suplementy-diety-dla-koni/107/2
A jaka wit. D tania! :D

Jarek

Masz coś bez badania włosa? Człowiek bez badań włosa suplementuje,ALE JAJA

Gavroche

Bez badania to tylko jaja można suplementować... :D

Gavroche

Gavroche

Gavroche

Po takim filmiku każda wymówka, by nie iść na trening, jest guzik warta.  :D

Dasna

Publikują tez na FB.
Oczywiście, jest to fantastyczne. I niezbędne , aby właśnie niepełnosprawność ciała jak najbardziej niwelować.

Gavroche

Miałem przyjemność kiedyś rozmawiać z gościem, któremu po wypadku samochodowym odjęto nogi.
Już po tym zdarzeniu zainteresował się wyciskaniem na ławce, jako celem treningowym (wyciskacze bardzo dbają też o plecy, w zasadzie im lepszy bencher, tym bardziej wyciska plecami) bardzo zrównoważonym i spokojnym głosem, z charakterystycznym dla ludzi po przejściach błyskiem w oku, powiedział mi, że treningi uratowały mu w zasadzie życie.  8)

Dasna

Gavroche

To jasne, fizyczna strona treningów to wzmocnienie ciała i przeciwdziałanie problemom neuro- i miodegradacyjnym.
Ale równie ważny jest aspekt psychologiczny, wzmocnienie charakteru, pewien ciąg wydarzeń prowadzący do zadowolenia, wychodzenie z domu, bycie komuś potrzebnym i potrzebowanie kogoś, jednocześnie większa samodzielność dzięki sprawności i sile, a po pewnym czasie zwiększone poczucie własnej wartości, bo zdrowy człowiek nie ciska ma ławie 200kg, albo nie pogra w kosza 2 godziny, a ja tak, mimo niekompletnego ciała. 8)