Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Bieganie a spacerowanie

Zaczęty przez Stefan, 2012-10-01, 21:43:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Przyłożę się do Twoich, a w szczególności wszelakich życzeń... solidnie.  :lol:
Oczywiście dla mojej ...no!...tej, przez którą nie miałem innego wyjścia i ... urodziłem się. ;)

Dasna

Cytat: Radzio w 2013-02-09, 14:33:29
nie miałem innego wyjścia i ... urodziłem się. ;)
i dobrze zrobiłeś. :lol:

administ

Radziu,
to przekaż uściski i lampkę szampana.  :D
Ale na Twój koszt!  :wink:

Radzio

Jedno i drugie przekażę jak należy. :D Bezwarunkowo ukłonik :lol:

Nie wiem jedynie jak zaanonsować-... od Tych z sekty "żółtych jaj". :D

administ

Może - od COOLER'a z DD!
Tak dla niepoznaki.  :wink:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-02-09, 14:57:13
od Tych z sekty "żółtych jaj". :D
Klasztor Shaolin?
Ode mnie ukłon.

Radzio

Cytat: admin w 2013-02-09, 15:04:37
Może - od COOLER'a z DD!
Tak dla niepoznaki.  :wink:

Coś zamataczę. ;) :lol: :lol:

Cytat: Gavroche w 2013-02-09, 15:10:48
Cytat: Radzio w 2013-02-09, 14:57:13
od Tych z sekty "żółtych jaj". :D
Klasztor Shaolin?
Ode mnie ukłon.

Tak zrobię.

Nie wiem czy to jest na pewno mnisi ulubiony kolor, choć na kolorystyce się znam. :D To sprawa w ich sutannach zasupłana jest.  :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-02-09, 15:18:08
w ich sutannach zasupłana jest.  :lol:
Wiem, że mnisi twardzi są, ale aż tak?

MariuszM

Cytat: Radzio w 2013-02-09, 14:33:29
Oczywiście dla mojej ...no!...tej, przez którą nie miałem innego wyjścia i ... urodziło się. ;)
Ziółko, co mu micha nie pozwala ... jak ta lala ;)   :lol:

Ode mnie również 100 lat z ziółkiem przy boku, co by wesoło było  :)

Radzio

Dołożę staruszce i od Ciebie- dzieciaku. ;) :D

Blackend

To i dołóż ode mnie  :D Stop, pozdrów miało być ;)

Radzio

Jeżeli tylko ustoi ;)...dam z siebie wszystko. :D

Teresa Stachurska

Ja też: Sto lat i każdego dnia spacerek :) 

Radzio

;) I co- można? I co- da się? ;) :D

Radzio

Życzenia, uściski, ukłon, ziółka i dokładkę dołożyłem! :D
Uznałem, że najlepszy tytuł dla nadawców na jaki mnie stać, to " Korespondencyjni Miłośnicy Podobnego Odżywiania Się".   :shock:  :D
Szampan poczeka na większe grono. ;) 

administ

Radzio

Wczorajszy dzień aż raził słońcem, wobec czego dwie- okazało się  :shock:że rówieśniczki, z czego jedna normalna- bo z kijkami, a druga ... to moja Mama  :) pomaszerowały na trzy bite godziny do lasu. W trakcie spaceru Mama została poddana próbie "naturalizacji", tzn. dostała kije do ręki i ... w las. Z opisu wynika, że początki były raczej nieporadne, ale zapał z jakim było to opisane sugeruje, że na wiosnę starsza pani dołączy do ... maszerujących normalnie. ;)
Na chwilę obecną uznałem, że kijki niosą ze sobą niebezpieczeństwo opóźnienia powrotu osiemdziesięcio i jednolatki do pozycji wyprostowanej i z takim nastawieniem rozmawiamy o wiosennych planach. :D

Radzio

Dziś wybraliśmy się na spacer pt."Tropem wędrowniczek". Chciałem choć w przybliżeniu określić odległość jaką można przejść, kiedy "oczy poniosą". :D
Zabawa była o tyle ciekawa, że zmuszała Uczestniczkę wycieczki do odświeżenia swej pamięci. Jest to o tyle trudne, że Mama jest przyjezdna, a towarzyszka spacerów- tubylcem. Ze zrozumiałych względów to ona prowadziła i wybierała trasę, a wiadomo jak zapamiętuje drogę "pasażer". Nasz spacer przebiegał przez odcinek około 9km i porównując stopień zmęczenia z dzisiejszego dnia z dolegliwościami z dnia "Przygody" domniemam, że panie podziwiały las na odcinku około 15km. :D

Teresa Stachurska

Szok, 15 km? Z kijkami?

Radzio

Wczoraj panie- w interesujący dla mnie sposób, znów nakręciły sobie "licznik kilometrów". :) Otóż na prostym odcinku drogi wyobraźnia obu pań pozwala im zamienić odległy pień drzewa, czy jałowiec na postać... faceta w czerni("czerń" jest tworem autorskiej wyobraźni ;)). Żeby sprawdzić, czy to nie omam podążają w tamtym kierunku i tak od omamu do omamu, tzn. od "faceta" do "faceta" upływają im trzy-cztery godziny leśnych spacero-marszów. :)
Osiemdziesiąt i jeden lat, a niezmienne facet na celowniku. :lol:

Cytat: Teresa Stachurska w 2013-02-17, 22:06:11
Szok, 15 km? Z kijkami?

Dziś jest piękna słoneczna pogoda, szok może się powtórzyć. :D Ale, ale- "około" to nie jest dokładnie 15! :lol:
W tekście jest nierzetelna informacja, wyjaśniam- "tubylec" ma kijki, "przyjezdna" nie ma. Kilometraż dla obu jest jednaki. ;)