Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Leki nowej generacji...

Zaczęty przez RG, 2012-11-06, 10:54:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: vvv w 2016-01-29, 12:19:06
Nie mów, że nie mówisz, że na straganie masz najlepsze warzywa w okolicy.
:wink:

Nic takiego nie mówię, ani ja nie sprzedaję na żadnym straganie, ani w żadnym innym miejscu.
A pracownicom naszym nigdy nie kazałam kłamać. Kłamstwo ma "krótkie nogi".

A w ogóle to pisz o sobie. Czym Ty się zajmujesz? :roll:

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-01-29, 12:26:57
niewielki towar niewielkie oszustwo  ;-)    Idę jako kawaler do upatrzonej, też wprowadzam ją w błąd  ;-) . Element życia.
...............

Jak mogłeś? Zosia nie wnosi reklamacji... :roll: 8)

Diogenes z Synopy

Przedstawiłem się nieco w innym świetle. Niczym rasowy polityk  ;-)

reklamacji?   a co się dzieje po 4 latach, gdy reklamujemy w wyborach?

Zamienił stryjek siekierkę na kijek.   Nierzadko na gorsze.   8)  ;-)

vvv

Cytat: renia w 2016-01-29, 12:39:55Czym Ty się zajmujesz? :roll:
Bliżej mi do kontroli jakości niż do marketingu,
choć marketing lubi się chwalić kontrolą jakości jeśli pomyślna.

Nie żeby patologii nie było jak np. norma zawartości ołowiu w szybach okiennych, o lutowaniu nie wspomnę, ale cóż takie globalne ociemlenie panuje.
:wink:

Zyon

Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

ale to normalne. Obojętnie ile masz, wytrzepią Cię z kasy do cna. A efektu żadnego .  Co to za stwierdzenie? Wyleczyła się, ale musi łykać tabletki za 18 tys miesięcznie prze kilka lat. To kłamstwo na resorach .

Zyon

Zgqadza sie, na tym polega ten biznes. Nikt nie powie Korze, ze o wiele taniej jest po prostu nie chorowac, ale w by Kora z pewnoscia nie uwierzyla. Wiem, bo widzialem takie przypadki.
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-12, 10:46:43
ale to normalne. Obojętnie ile masz, wytrzepią Cię z kasy do cna. A efektu żadnego .  Co to za stwierdzenie? Wyleczyła się, ale musi łykać tabletki za 18 tys miesięcznie prze kilka lat. To kłamstwo na resorach .

Moja siostra po chemio i radioterapii (rak piersi) nie brała leków przeciw nawrotom i żadnych nawrotów nie ma, a to już chyba 10 lat minęło... :roll: Może te leki właśnie generują nawroty, bo większość biorących je ma... :roll:

Jarek

Dlaczego kłamstwo? To rodzaj wolności ,każdy ma swój rozum i postępuje tak, na ile go stać . :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2016-02-12, 11:51:11

Moja siostra po chemio i radioterapii (rak piersi) nie brała leków przeciw nawrotom i żadnych nawrotów nie ma, a to już chyba 10 lat minęło... :roll: Może te leki właśnie generują nawroty, bo większość biorących je ma... :roll:
No bo Renia jest w pobliżu ,dlatego może ? :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2016-02-12, 11:54:16
Dlaczego kłamstwo? To rodzaj wolności ,każdy ma swój rozum i postępuje tak, na ile go stać . :lol:
to ciekawe, dlaczego wcześniej go nie miałeś ?  ;-)   

administ

Wiadomo, co roku można brać łapówy ... ;)

administ

renia

Cytat: Zyon w 2016-03-02, 09:39:24
http://www.medonet.pl/magazyny/ochron-sie-przed-rakiem-/naukowcy-potwierdzili-skutecznosc-szczepionki-na-raka,artykul,1721411.html

To jest szczepionka na raka czy przeciw niemu... :roll: 8)
Ale czy taka szczepionka przeciwko jednemu rodzajowi raka zabezpieczać ma, czy przeciw wszystkim?

Zyon

Byc moze nawet bedzie to szczepionka przeciwko portalom spolecznosciowym... :shock:
CytatMuzułmański duchowny: oglądanie zdjęć na portalach społecznościowych powoduje raka „Na Allaha, widziałem to na własne oczy. Dzieci dostawały od takich zdjęć raka” – twierdzi saudyjski duchowny.
http://ndie.pl/muzulmanski-duchowny-ogladanie-zdjec-portalach-spolecznosciowych-powoduje-raka/
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

CytatPełniący obowiązki dyrektora Centrum Onkologii-Instytutu w Gliwicach prof. Leszek Miszczyk podkreślił w rozmowie z dziennikarzami, że wspólne stanowisko parlamentarzystów dodaje mu nadziei.

"Jest to kolejny krok urzeczywistnienia naszych zamierzeń (…). Jest to na pewno symptom bardzo pozytywny. Tym bardziej, że odwiedzili nas parlamentarzyści z zupełnie różnych ugrupowań i to dodaje mi dużo nadziei, że sprawa może dojść do pozytywnego końca" - powiedział prof. Miszczyk.

rożni ludzie mają rożne marzenia   :roll:   :shock: , niekiedy dziwne. Ale może tylko dla mnie.  :roll:

http://stooq.pl/n/?f=1026352&c=2&p=4+22

powstanie niezależnego Instytutu Onkologii na Śląsku w Gliwicach

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-12, 11:59:01
A sąd ty to wiesz że nie miałem ? Pisz o sobie  8)

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2016-03-02, 18:37:17
Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-12, 11:59:01
A sąd ty to wiesz że nie miałem ? Pisz o sobie  8)

No ja nie miałem. Sprawność umysłu wzrosła mi na Żywieniu Optymalnym i wyłączeniu TVN  ;-)

Mówisz, że każdy na swój rozum w kontekście korzystania z dobrodziejstw ŻO. Zakładam, że nie jesteś od urodzenia na ŻO, więc wcześniej nie posiadałeś rozumu. Wg Twojej narracji. Wg mojej - ja zostałem perfidnie oszukany, bo byłem naiwny.  ;-)