Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Renia ja Cię nie poznaję...  :wink: :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 23:24:57
Cytat: renia w 2014-01-31, 23:20:38
Powyższe post kieruję do "anakina"... 8) :lol:

Kooleś wie swoje i teraz nie dość, że jądra ponoć wcinałaś na raka, to jeszcze teraz możesz płacić!  :shock:  :?  :wink:

Ale, ale wróć! Co Ty sugerujesz? :roll: Płacić właścicielowi serwera a nie "anakinowi"... :shock:

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 23:30:27
Renia ja Cię nie poznaję...  :wink: :mrgreen:

Ja ciebie też nie... :shock: :lol:

administ

Zastanówcie się jednak nad możliwością komentowania, bo na samych "autor" strona raczej się nie rozwinie.  :?
Ale mogę się mylić.  :?

renia

Na dzisiaj starczy tych głupot bo już się gubić zaczynam... :roll: Dobranoc... :D

administ

Cytat: renia w 2014-01-31, 23:31:09
Ale, ale wróć! Co Ty sugerujesz? :roll: Płacić właścicielowi serwera a nie "anakinowi"... :shock:

Ja nic nie sugeruję, a Ty dalej się wkopuj, aby cooleś miał o czym pisać na DD.  :wink: :mrgreen:

administ

Cytat: renia w 2014-01-31, 23:33:53
Na dzisiaj starczy tych głupot bo już się gubić zaczynam... :roll: Dobranoc... :D

To nie są głupoty!  :?
Dobranoc.  :D

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 23:33:39
Zastanówcie się jednak nad możliwością komentowania, bo na samych "autor" strona raczej się nie rozwinie.  :?

Ja nie jestem pewna czy chcę, żeby ona się rozwinęła. Syn ma (jego Klub) taką stronę informacyjną, na którą on przed każdym spotkaniem zagląda (są tam wszelkie terminy, zmiany, dodatkowe informacje, relacje z meczów, punktacje) i nikt nie komentuje i nie ma sporów. Źle tak? Chciałabym, żeby inni też wstawiali przepisy, artykuły i informacje, ale takich ploteczek (jak np. ja tutaj robię) to bym, u siebie nie chciała... :mrgreen:

administ

A jak ma być tylko informacyjna, to spoco. Tak może być.  8)

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 23:35:40
Cytat: renia w 2014-01-31, 23:31:09

Ja nic nie sugeruję, a Ty dalej się wkopuj, aby cooleś miał o czym pisać na DD.  :wink: :mrgreen:

Z tym płaceniem za serwer to nic złego przecież... :roll: a pestki moreli są gorsze od pestek słonecznika czy dyni? E, Cooleś i tak będzie durnoty pisał i tak... :D za to mu płacą... :?

anakin

Bingo. Admin się nie myli. :X

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 23:39:59
A jak ma być tylko informacyjna, to spoco. Tak może być.  8)

Np. strona OSO http://www.optymalni.pl/
czy Poznańskiego Oddziału  http://www.optymalni.poznan.pl/
też są bez komentarzy...
Nie chcę Tobie konkurencji robić... :mrgreen: :wink:

renia

Cytat: anakin w 2014-01-31, 23:42:05

Bingo. Admin się nie myli. :X

Szkoda strony...tak jak Zyon pisał: wpadną "mańki" i będzie po stronie... :?

renia

Potem dojdą jeszcze relacje ze Zjazdów, Konferencji, pikników...będzie coraz ciekawsza strona... :D

administ

Cytat: renia w 2014-01-31, 23:45:13
Np. strona OSO http://www.optymalni.pl/
czy Poznańskiego Oddziału  http://www.optymalni.poznan.pl/
też są bez komentarzy...

Tylko, że oglądalność tych stron jest delikatnie mówiąc mizerna.  :?

Cytat: renia w 2014-01-31, 23:45:13

Rób mi jak największą konkurencję, bo taka "rywalizacja" jest bardzo dobra dla propagowania Diety Optymalnej...  :D

renia

Jeśli tak uważasz to będę komentarze... :D

renia

...będą...ledwo na oczy widzę... 8) :lol:

administ

Cieszy mnie sukces bloga Teresy, bo sporo z niego wchodzi internautów i tu, i na www.dr-k...pl !  :D
Martwi mnie zaś, że musi się "użerać" z "niegrzecznymi" komentarzami, choć dobrze sobie z tym radzi.  8)

renia

Ja się obawiam, że nie będę potrafiła wykazać się taką cierpliwością jak Teresa... :roll: Będę banować... :mrgreen: :lol: