Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...było Ci tam po drodze? :lol: :wink:

RafałS

Po prostu zgadłem.  :|

adamel

Wy tu gadu-gadu, a Agnieszka Radwańska wygrała półfinał...

administ

No to będzie nowy idol narodowy!  :lol: :lol: :lol:
"Isia-Pysia" ...  8)

Blackend

No to teraz trzymamy kciuki za finał!  :D
Wczoraj wieczorem popatrzyłem troche na grę Federera - trzeba przyznać, że to jednak jest mistrzostwo w najwyższym wydaniu 8)

administ

No fajnie, że jest szansa na Grand Slam dla "Isi".  :D
Już widzę tytuły typu: "WYGRALIŚMY..."
Ale jeśli już, to tylko ona wygra.  8)

Blackend

Blackend

Ciekawe czy dostała bilety dla rodziny, bo jak nie to...  :twisted:

administ

Cytat: Blackend w 2012-07-05, 18:35:55
http://wyborcza.pl/1,91446,12078406,Wimbledon___Radwanska_pokonala_Kerber_w_polfinale.html
Jest o co walczyć - pula nagród całkiem, całkiem ;)

To ci patologia, aby za machanie patolkiem tyle płacić, a jeszcze wychwalać za tak nieprzydatną w życiu czynność.  :lol:

administ

O przepraszam muszę być obiektywny- to może być przydatne przy odganianiu komarów.  8)

Blackend

Fakt, niezłe przegięcie  :?
Ale mnie nie ominie machanie - dziecię od paru dni coraz intensywniej sie o to dopomina  :D

administ

Dla własnych dzieci, to nie takie rzeczy się robi...  :wink: :D

renia

Cytat: Blackend w 2012-07-05, 18:46:55
Fakt, niezłe przegięcie  :?
Ale mnie nie ominie machanie - dziecię od paru dni coraz intensywniej sie o to dopomina  :D

Pewnie się boisz, że przegrasz... 8) :lol: :wink:

Blackend

O, właśnie! ;)

administ

No nie!  :cry:
Żałoba narodowa!  :cry:
Williams rozjechała Radwańską w finale...  :cry:

A Isia miała szansę machając patolkiem zastąpić Małysza, Kubicę, kopaczy narodowych, jak  ikonka...  :?
:lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2012-07-07, 18:32:47
...
A Isia miała szansę machając patolkiem zastąpić Małysza, Kubicę, kopaczy narodowych, jak  ikonka...  :?

A ileż na takim poletku do machania patolkiem można banerków reklamowych dla narodu zmieścić, a i dyscyplina wyróżnia się dynamiczną akcją tam i z powrotem, bez specjalnych niespodzianek. :D

adamel

Cytat: admin w 2012-07-07, 18:32:47
No nie!  :cry:
Żałoba narodowa!  :cry:
Williams rozjechała Radwańską w finale...  :cry:

Być może nie jestem statystycznie obiektywnym reprezentantem narodu, ale z tym rozjechaniem, to pojechałeś...  :shock: 8) :evil:

RafałS

Ładny jest ten talerz co dostała Isia bo ten co Serenka dostała to taki przepych i wypas.  :wink:

administ

Ciekawe pewnie dla niektórych, gdzie i czy Isia odprowadzi sprawiedliwie podatek od tej kupki makulatury angielskiej?
Ja popietam Teresę i za machanie patolkiem, albo inne fizyczne błazenady publiczne, wprowadziłbym 90% podatku, aby Teresa i nie tylko, miała poczucie sprawiedliwości społecznej...   :wink:

Alan Bullock

Cytatwprowadziłbym 90% podatku, aby Teresa i nie tylko, miała poczucie sprawiedliwości społecznej... 

Isia zarobiła 557 tysięcy funtów. Ciekawe ile to wychodzi na jednego Polaka?  :o