Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Ja tam jestem dumna z Agnieszki i niech zarabia jak najwięcej. Robot Serena na razie nieosiągalna, jej papcio skrytykował Agnieszkę i dobrze. Myślę , że pojechał jej trochę po ambicji. Dla mnie taka krytyka powinna ja zachęcić do większego wysiłku. :lol:

administ

Cytat: Dasna w 2012-07-08, 10:03:05
Ja tam jestem dumna z Agnieszki i niech zarabia jak najwięcej.

Też tak uważam, tylko niech płaci dochodowy, VAT i akcyzę uczciwie, a nie tak, jak Teresa by sobie życzyła...  :wink:

Blackend

Płacić psia krew, nie ma to tamto  :twisted:

administ

Zapłacili, choć czekiem, to z pokryciem...  :wink:
Isa będzie miała na akcyzową torebkę i nie tylko...  :D

Stefan

Cytat: admin w 2012-07-05, 18:43:06
Cytat: Blackend w 2012-07-05, 18:35:55
http://wyborcza.pl/1,91446,12078406,Wimbledon___Radwanska_pokonala_Kerber_w_polfinale.html
Jest o co walczyć - pula nagród całkiem, całkiem ;)

To ci patologia, aby za machanie patolkiem tyle płacić, a jeszcze wychwalać za tak nieprzydatną w życiu czynność.  :lol:
Też tak uważam. Niech no zastrajkują piekarze, śmieciarze czy kierowcy a niech zastrajkują piłkarze i Radwańska. Szybko wyjdzie, które zawody powinny być płatne lepiej adekwatnie do ważności. Ale u nas tematy zastępcze to tematy najważniejsze.

Blackend

Cytat: admin w 2012-07-08, 10:49:52
Isa będzie miała na akcyzową torebkę i nie tylko...  :D

Życie Celebrytki jest kosztowne  :roll: ;)

Dasna

Cytat: admin w 2012-07-08, 10:24:36
Cytat: Dasna w 2012-07-08, 10:03:05
Ja tam jestem dumna z Agnieszki i niech zarabia jak najwięcej.

Też tak uważam, tylko niech płaci dochodowy, VAT i akcyzę uczciwie, a nie tak, jak Teresa by sobie życzyła...  :wink:
Pewnie płaci. Pytanie tylko czy u nas? Czy w Anglii na przykład. :lol:

administ

To fakt. Dlatego powinien być podatek liniowy ze 20%, a nie jakieś komunistyczne "janosiki" ...  :wink:
Ma się opłacać w Polsce płacić podatki, a nie na "Cyprze"...  :?

Alan Bullock

Obawiam się, że mielibyśmy epidemię Schadenfreude, większą niż teraz....

Dasna

Cytat: Stefan w 2012-07-08, 10:53:23
Cytat: admin w 2012-07-05, 18:43:06
Cytat: Blackend w 2012-07-05, 18:35:55
http://wyborcza.pl/1,91446,12078406,Wimbledon___Radwanska_pokonala_Kerber_w_polfinale.html
Jest o co walczyć - pula nagród całkiem, całkiem ;)

To ci patologia, aby za machanie patolkiem tyle płacić, a jeszcze wychwalać za tak nieprzydatną w życiu czynność.  :lol:
Też tak uważam. Niech no zastrajkują piekarze, śmieciarze czy kierowcy a niech zastrajkują piłkarze i Radwańska. Szybko wyjdzie, które zawody powinny być płatne lepiej adekwatnie do ważności. Ale u nas tematy zastępcze to tematy najważniejsze.
Piekarze, śmieciarze i kierowcy mogą się przekwalifikować i stworzyć drużynę futbolową to po pierwsze.
Oooo jakby zastrajkowali piłkarze to byłby dopiero problem- patrz niemożność zmiany zasad w PZPN czy choćby rozwiązania. Wprowadzony komisarz musiał zostać odwołany a i Euro by nie było. Wot, kto dyktuje warunki. A Ty straszysz strajkiem piekarzy - co na dodatek jeszcze przy ŻO/DO ma zerowe znaczenie. Mniej chleba więcej zdrowia. :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2012-07-08, 10:58:59
To fakt. Dlatego powinien być podatek liniowy ze 20%, a nie jakieś komunistyczne "janosiki" ...  :wink:
Ma się opłacać w Polsce płacić podatki, a nie na "Cyprze"...  :?
Tak, Admin jak mi dobrze życzysz to życz mi żebym płaciła jak najwyższe podatki. :wink:

administ

To wyższa świadomość obywatelska!  :D
Tego komuszki nie rozumieją!  :evil:

MariuszM

Ale pPolscy siatkarze cisna uU.S :D

MariuszM

2:0 chlopaki maja charakter. Aby determinacji,koncentracji,sil nie zabraklo.

Blackend

Wygląda na to, że nasi wygrają  :D

administ

A jajka jutro przez to nie zdrożeją?  :roll: :wink:

Blackend

No nawet tak nie żartuj ;)  :lol:

MariuszM

i 'nasi' zgarneli 1mln $ B-)

adamel

Należy im się :D

administ

Cytat: MariuszM w 2012-07-08, 21:22:31