Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

https://www.sport.pl/pilka/7,65081,28436342,niesamowity-wyczyn-haalanda-norweg-o-13-minut-lepszy-od-lewandowskiego.html
I to jest to - można siedzieć połowę sezonu ma ławce, a i tak być lepszy od tego co cały sezon tyrał. :lol:

Blackend

Haland do City się przenosi, Lewy prawdopodobnie do Barcelony - kto tam będzie grał w tej Bundeslidze? ;)  :lol:

Jarek

Haalanda do Lewandowskiego nie powinno sie w og?le por?wnywac, sredniej klasy napastnik, pieciu, szesciu, gra na takim poziomie w bundeslidze. Na moje, w Angli nie pogra sobie... 8)

Blackend

Wielu na angielskiej lidze się przejechało, tam nie ma przebacz i sędzia byle czego nie gwiżdże.  8)

Jarek

Bayern od 10 lat pełna dominacja, w Angli obrona tytułu  to juz cud. Dla mnie własnie Angielska liga jest ponad wszystko. W hiszpani podobnie jak w bundeslidze, dwie druzny dominujace, i doskakujacy :lol:

admin

Ma z 15 lat kariery przed sobą, no chyba, że przejdzie na wegetarianizm, to może mu się wydłuży... ;)

Blackend

Cytat: Jarek w 2022-05-13, 14:26:12
Bayern od 10 lat pełna dominacja, w Angli obrona tytułu  to juz cud. Dla mnie własnie Angielska liga jest ponad wszystko. W hiszpani podobnie jak w bundeslidze, dwie druzny dominujace, i doskakujacy :lol:

To fakt, najmocniejsza liga na świecie.  8)

Jarek

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1000565/sensacja-w-niemczech-lewandowski-zostal-pominiety
Jakby Lewy był tamtym to pewnie by ławkę grzał :lol:
Chyba że się na piłce tak znają, jak na wirusach

admin

Chcą się go pozbyć z Rajchu.  8) ;)

Jarek

Raczej on ma dosc Kneblolandu, a te przytyki dzienikarzy, to chyba psychologiczne sztuczki.
Prawda gdzies po srodku...

Jarek

Nowy prezes Kahn nie dla Polaka... :wink:

Jarek

Naród wybrany :lol:

renia

Po co mają taki "szczegół" podawać? Przecież szczepienia tylko chronią...(firmy farmaceutyczne)  8)

admin

Ale jak się wyszczepione naiwniaki wściekną, to może być różnie.  :?

admin

Odpadł Wawrinka z jakimś Francuzem!   :shock:

admin

A HuHu przed chwilką wygrał z jakimś Zeppelinem z Włoch...  :D