Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2022-06-03, 19:03:38
Rafa w finale, a Sasza w szpitalu!  :?
Dwóch setów nie skończyli w trzy godziny - wynik był całkowicie otwarty...  8)
A to zepsuli widowisko. :|

admin

Oboje to leszcze w porównaniu z kolekcjonerami palet makulatury zwanej "biletami bankowymi"...  8)
Miliarderów w Polsce przybyło jak grzybów po deszczu dzięki pisowskiej polityce "społecznej". A bieda się mnoży jak za komuny.  :?
Tam któryś podwoił majątek dzięki "pandemii", ale nie śledzę, bo zboków i informacji o nich unikam, no chyba, że w oko samo wejdzie - stąd wim...  :lol:
"Najbogatszy" polinianin przekroczył chyba 3mld US$ - ale nie mam pewności, bo mnie to nie ineresuje aż tak.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2022-06-03, 21:13:12
Oboje to leszcze w porównaniu z kolekcjonerami palet makulatury zwanej "biletami bankowymi"...  8)
Miliarderów w Polsce przybyło jak grzybów po deszczu dzięki pisowskiej polityce "społecznej". A bieda się mnoży jak za komuny.  :?
Tam któryś podwoił majątek dzięki "pandemii", ale nie śledzę, bo zboków i informacji o nich unikam, no chyba, że w oko samo wejdzie - stąd wim...  :lol:
"Najbogatszy" polinianin przekroczył chyba 3mld US$ - ale nie mam pewności, bo mnie to nie ineresuje aż tak.  8)
Latajo tylko, do oczu wpadujo jak paprochy. A niech ich tam rotszyldy pożrejo. :wink:

Jarek

Wygrał zaczepiony, przegrał tenn, co sie nie bosterował.

Blackend

Spoko, dzięki PISowi nie tylko miliarderów ale milionerów przybędzie.  :lol:

admin

:?
Oby nie, chociaż przy tak rozbuchanym "socjalu" - wszystko możliwe, zważywszy na fakt, że jak z powodu "polskiego ładu" w styczniu niektórzy niższe penscje dostali, to skowyt był okrutny. Dlatego lepiej dawać z "publicznego pieniądza", bo to nic polityków nie kosztuje., a znaczaco zwiększa prawdopodobieństwo ponownego załapania się na Wiejską", aby dalej se "porządzić"... ;)

Blackend

Mogą tak zniszczyć polskiego złotego, że nie będzie innego wyjścia jak przyjęcie Euro.  8)
Być może jest to cel, albo nie ma żadnego celu poza jak najdłuższym utrzymaniu się przy korycie.  8)

admin

jasne, ceny są tu niemieckie, a pensje dużo wyższe, ale w złotych... ;)

admin

admin

Zaczyna się finał kobiet ...  :D

renia

Iga wygrywa 3:0... 8)

admin

Planowo - 1:0 po pół godzinie.  :D

renia

A co to? Plandemia? 8) :wink:

admin

2:0 i po ptokach dla Coco... ;)  :D
IgaS jest jak...  8)

renia

:D Zapracowała sobie na to zwycięstwo... :D

admin

Dwie rzeczy:
- zero makijażu,
- zero tatuażu.   :D
W dzisiejszych czasach to niezwykle rzadkie zjawisko! BRAVO!  8)

Blackend

Po prostu skarb.  :D
Super dziewczyna i super ułożona.  8)

renia

Cytat: admin w 2022-06-04, 16:51:13
Dwie rzeczy:
- zero makijażu,
- zero tatuażu.   :D
W dzisiejszych czasach to niezwykle rzadkie zjawisko! BRAVO!  8)

Makijaż by i tak spłynął... :? :lol: