Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Karwa, normalnie impreza w stylu rustykalnym...  :shock:
Odwołana!  :lol: :lol: :lol:

adampio

Kolejna kompromitacja!!!!!
Szkoda slow!!! :shock:

renia

Cytat: admin w 2012-10-16, 21:25:50
Cytat: Blackend w 2012-10-16, 21:22:22

A dach to ponoć przeciwsłoneczny  :shock:  :lol:

No wiadomo, że PARASOL...  :wink: :mrgreen:

W końcu wiesz jak to po polsku się nazywa... :shock: :lol: 8)

Blackend

Cytat: adampio w 2012-10-16, 21:37:48
Kolejna kompromitacja!!!!!
Szkoda slow!!! :shock:

Ale cośmy sie ubawili to nasze  :lol: :lol: :lol:

renia

Może stadion na basen przerobią... :roll:

RafałS

Cytat: admin w 2012-10-16, 21:24:28
Leje i nie ma komu wody spuścić...  :shock: :wink:
I z tą wodą już tak zostanie.  :wink:

adampio

Mnie takie sytuacje denerwuja. Nieprzewidzieli, niewiedzieli, niudaczniki i tyle. Banda amatorow, kupa socjaldemokratow,  :o
Banda debili nic niepotrafiacych :shock:

administ

No tak się zdenerwowałem, że nie usnę chyba...  :evil: :wink: :lol:

renia

Cytat: adampio w 2012-10-16, 21:42:54
Mnie takie sytuacje denerwuja. Nieprzewidzieli, niewiedzieli, niudaczniki i tyle. Banda amatorow, kupa socjaldemokratow,  :o
Banda debili nic niepotrafiacych :shock:

Trochę niemądrzy to od razu debile... :shock: 8) :lol:

renia

Cytat: admin w 2012-10-16, 21:43:33
No tak się zdenerwowałem, że nie usnę chyba...  :evil: :wink: :lol:

Najlepiej to ponoć barany liczyć... 8) :lol:

jerzy555

adampio

Barany liczyc? Przeciez tych najwiekszych w telewizji nie pokazuja  :lol:

Najlepsze jest to, ze wybrano konstrukcje boiska z dachem, ktorego urzywac nie mozna. Przy zamknietym dachu robi sie laznia na stadionie a bez dachu prysznic. % razy zmieniali trawe ale zapomnieli o systemie odwadniania. Polscy fachowcy :lol: :lol: :lol: :lol:

Dania, z kolei przegrywa 3:1 z Wlochami grajacymi w 10-tke. Co za wtorek. :lol: :lol: :lol:Ide spac aby sie szybko ten dzien zakonczyl.

renia

Cytat: adampio w 2012-10-16, 21:56:02
Polscy fachowcy :lol: :lol: :lol: :lol:

Dania, z kolei przegrywa 3:1 z Wlochami

Pewnie projekt był niepolski... :P :roll:

A ci Duńczycy to ofermy jakieś... :shock: :? :lol:  8)

Radzio

Cytat: adampio w 2012-10-16, 21:56:02
Barany liczyc? Przeciez tych najwiekszych w telewizji nie pokazuja  :lol:

Najlepsze jest to, ze wybrano konstrukcje boiska z dachem, ktorego urzywac nie mozna. Przy zamknietym dachu robi sie laznia na stadionie a bez dachu prysznic. % razy zmieniali trawe ale zapomnieli o systemie odwadniania. Polscy fachowcy :lol: :lol: :lol: :lol:

...

Adasiu. Barany to liczy juhas, jeśli "umi" liczyć, a jeśli nie "umi", to barany liczy baca. :D A jak jeden i drugi nie umią, to pies pasterski sobie z tym bez problemu poradzi. :lol:

A Stadion to dzieło tych oto "..Obiekt został zaprojektowany przez konsorcjum JSK Architekci Sp. z o.o., Gerkan, Marg und Partner International GmbH, we współpracy z Schlaich Bergermann & Partner GmbH odpowiedzialnych za wykonawstwo inżynieryjne."  Kto zapomniał o "systemie odwadniania"... narodu?  :lol:

Blackend

No ale dzisiaj juz będzie dobrze, działacze po takiej ulewnej nocy będą od rana osuszali ;)

administ

Skropili fest na bankiecie pożegnalnym Laty...  :wink:

renia

Pożegnanie z Latem... :roll: ładnie brzmi... :D

administ

http://www.youtube.com/watch?v=Kw_rGmSf2f0 - miało być "Lato, Lato zostań dłużej...", ale to takie urocze jest!  :D

administ

W zasadzie w ramach kampanii to zamiast "urocze", powinienem napisać "urzekające na dzień dzisiejszy, nie tylko dla mojej skromnej osoby..." - bo każde słowo siem liczy!  :wink: