Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Mucha w ciąży... :shock:

administ

Tak twierdzi ten z SLD, co to mówił, że Powstanie Warszawskie było w 1989r.  :shock:
A jeśli ten tak twierdzi, to dla mnie nie jest wiarygodne źródło ze zrozumiałych względów...  :wink:

renia

Ciekawe kto jest ojcem... :roll:  8) :lol:

administ

Na pewno nie pierwszy lepszy gwałciciel, bo w takim przypadku można dostać jeszcze odpuszczenie!  :?

Blackend

renia

Co to by musiał być za Bóg... :shock: :roll: :twisted:

administ

Ten smutny, straszny i okrutny w Trójcy jedyny...  :(

renia

:? no to chyba wrócę do tych gorzkich żalów... :?

renia

Cytat: admin w 2012-10-24, 20:07:15
No ma się rozumieć!
Kobieta stanem błogosławionym chroniona!  :D

Ciekawe komentarze... :roll:

http://www.se.pl/forum_topic/286308/27/0/?&post=show

Damian Koziemski

witam serdecznie pytanko, a na siłownie to można chodzić bo się przygotowuje do przejścia na ŻO od listopada i zacząłem dzisiaj czytać książkę pana dra Kwaśniewskiego Tłuste życie i bardzo chce schudnąć a nabrać też sprawności. Będę wdzięczny za pomoc.

krobert

http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=80 - p. 8

Co konkretnie będziesz robił - nie ma znaczenia. Jak się dopiero zaczyna to najlepiej znaleźć coś, co ułatwi wyrobienie nawyku systematyczności i przyzwyczajenia do ruchu.

Jeśli uważasz, że rozbuja Cię siłownia, to jest równie dobra jak każdy inny sport.
[amatorski].

renia

Cytat: Damian Koziemski w 2012-10-26, 12:17:24
witam serdecznie pytanko, a na siłownie to można chodzić bo się przygotowuje do przejścia na ŻO od listopada i zacząłem dzisiaj czytać książkę pana dra Kwaśniewskiego Tłuste życie i bardzo chce schudnąć a nabrać też sprawności. Będę wdzięczny za pomoc.

Dlaczego chcesz przejść na ŻO dopiero od listopada a nie od zaraz? Można korzystać z gotowych jadłospisów...Czy jeszcze się wahasz? Dla mnie to jest trochę dziwne, bo ja na DO przeszłam od razu jak się o tym dowiedziałam...

Blackend

Do listopada tylko parę dni, a do tego czasu można sobie jeszcze trochę pożyć ;)

administ

Isia R. się męczy z jakąś Włoszką ponad trzy godziny i nie wiadomo jak będzie!  :?

Blackend

Teraz leci Rodzinka.pl i nic się nie da z tym zrobić! ;)  :lol:

administ

Jakoś wygrała po 3,5 godz. ale ciężko było.
Jutro gra w półfinale z "Syreną"...  :? :lol: :lol: :lol:

renia

Najeść się węgli na zapas... :lol:

Blackend

Będzie ciężko  :?

Blackend

Potem nie trzeba ich liczyć... ;)

administ

Dziś nasza dostała w kość...   :(
Jutro nie będzie miała siły.  :?