Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Nie lubie tego widoku  braku zycia. W pociagu zawsze było fajnie, ludzie sie poznawali i fajnie czas mijał. Kazdy cos fajnego z zycia miał do przekazania. Teraz pełna sterylizacja, a cisza podstawa komfortu jazdy...  :?

Jarek

Niewidzialny knebel... :?

Blackend

Ja już zdziadziałem i mam odwrotnie, czasy radosnego wskakiwania przez okno i podróży pod kiblem już mnie nie kręcą. ;)

Jarek

Wiadomo - laptop i słuchweczki - siec wita was  ... :lol:

Jarek

admin

Legia przegrała w Szczecinie, Raków w Kielcach, ale...
Raków - Mistrzostwo Polski, a Koronka oddaliła się od strefy spadkowej...  :D

Jarek

Koronka następny sezon środek tabeli - ma przecieki... :lol:

admin

Spoko, po jesiennej serii miała tylko 13pkt i zajmowała ostatnie miejsce.  8)
A na wiosnę nie przegrała ani razu na Suzuki Arenie!  :D :D :D
Problem w tym, że dół tabeli jest bardzo wyrównany, a do zdobycia jeszcze teoretycznie 9pkt, wiec prócz Miedzi i Lechii może spaść każda drużyna do dziewiątej Jagiellonii, ale to tylko teoria matematyczna. W praktyce powinien spaść Śląsk, ale w ostatnim meczu się mu Legia podłoży i może być dziwnie jak za fryzjera... ;)

Jarek

Kluby wojskowe zawsze się wspierały - pewnie jakaś   tradycja została  ...

admin

Cytat: Jarek w 2023-05-07, 20:07:52
Kluby wojskowe zawsze się wspierały - pewnie jakaś   tradycja została  ...

Koronka ma jeszcze Piasta, Lecha i Widzew na rozkładówce - same ciężkie mecze!  :( :( :(
Piast gra o pietruchę, za to Lech o puchary, a Widzew może spaść.  8)

Jarek

Fryzjer będzie miał co robić... :lol:

Blackend

Będzie golił do zera. ;)

admin

Obserwowałem ekstrakasę, ale się nie wychylałem na Forum, bo nie było z czym...  :?
Ale teraz może jakim cudem się uchowają ...  :D

Blackend

Ale ja nie kibicuje Koronce tylko Gieksie i z mojej perspektywy mogą zamienić się miejscami. ;)

Jarek

A ja wszystkim, no może Gieksie najwięcej ze względu na Bercika  :lol:Ale  jakby  Karlikowa kibicowała  Górnikowi , wtedy ja tez... :lol:

Blackend

Górnik też spoko, bo ma sztamę (zgodę) z Gieksą. ;)

admin

Anwil przegrał pierwszy mecz play off 91:86!  :?

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-05-08, 10:05:25
Górnik też spoko, bo ma sztamę (zgodę) z Gieksą. ;)
A w Nordlingen na stadionie Gerda Mullera okregowka pogrywa. Klub tradycja - własnie tutaj Muller zaczynał swoja kariere piłkarska ...