Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Przegrał  :( Oglądałem od siódmej rundy w internecie i wyglądało to tak, że Kliczko świadomie nie kończył  :D
Ludzie zapłacili za bilety nie po to, aby po drugiej rundzie iść do domu, więc przedłużono widowisko ;) :lol:

administ

To na kolejnego bohatera narodowego musimy jeszcze poczekać.

Zyon

Cytat: Blackend w 2012-11-11, 14:13:00
Przegrał  :( Oglądałem od siódmej rundy w internecie i wyglądało to tak, że Kliczko świadomie nie kończył  :D
Ludzie zapłacili za bilety nie po to, aby po drugiej rundzie iść do domu, więc przedłużono widowisko ;) :lol:
No kliczko do ostatniej rudny wygladal jakby sie nie zmeczyl, pracowal nogami elegancko, kiedy nasz ledwo powloczyl. Kliczko ciagle punktowal go takim i zlosliwymi lewymi prostymi kiedy nasz jak wzial zamach to dawno tam kliczki nie bylo. Wygladalo to jakby gladaiaror obijal jakiegos zula.
Work Buy Consume Die

RafałS

Nie ma bata na Klitschki brata  :wink: . Różnica w budowie i działaniu tkanek wyraźnie widoczna. Reszta, jak taktyki, założenia to mało znaczący szczegół.

Blackend

No ale wypowiedzi Kliczków a Wacha, to lata świetlne ich dzielą  :?

Radzio

I słusznie. :D

administ

O!
Snookerzą na Eurosporcie 2!  :D

grenis

Cytat: Zyon w 2012-11-11, 15:04:32
Cytat: Blackend w 2012-11-11, 14:13:00
No kliczko do ostatniej rudny wygladal jakby sie nie zmeczyl, pracowal nogami elegancko, kiedy nasz ledwo powloczyl. Kliczko ciagle punktowal go takim i zlosliwymi lewymi prostymi kiedy nasz jak wzial zamach to dawno tam kliczki nie bylo. Wygladalo to jakby gladaiaror obijal jakiegos zula.

No nie ma w sumie sie co dziwic.
Kiedy Wladimir zdobywal zloto olimpijskie, to Mario byl ochroniarzem jakiejs budy :)

ps. ponoc szykuja mu nastepna walke .... z Witalijem :)  :shock:
http://eurosport.onet.pl/boks/mariusz-kolodziej-kliczkowie-mysla-o-kolejnej-walc,1,5302917,wiadomosc.html

Blackend

Kliczkowie znowu dali mu szanse?  :shock:
No ale fakt - byli pod wrażeniem, że przez 12 rund ustał na własnych nogach ;)

renia

Na kogo dzisiaj stawiacie wygraną meczu? :roll: Mamy szanse? :roll:

administ

A kto gra i o której?  :wink:

renia

Nie udawaj, że nie wiesz... 8)
Ja stawiam na naszych 1 : 0 ... :D

renia

Liczę na bezpośrednią transmisję na Forum... 8)

Blackend

Ja mi pozwolą, to może popatrzę, tradycyjnie jednym ;)

renia

Zbieraj punkty to może się uda... 8) :lol:

Blackend

No nie ma inaczej, trzeba się starać ;)

administ

A o której zaczynają, bo ja mam jeszcze obowiązkowe oglądanie "Marta mówi"...  :wink:  :D

Blackend

Nie wiem  :oops:

Blackend

20.45 na PolsatSport  :D

administ

Czyli zanim odśpiewają hymn, to tak 21,30 się zacznie ciekawiej?  :wink: