Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ja też nie, ale jak już napisałeś, to zajrzałem do Googla i teraz wiem choć wcale nie chciałem. ;)  :lol:

renia

Lubię go, jest taki "normalny", naturalny, spontaniczny... :lol:

admin

Poważnie? A ponoć w szatni go nienawidzą bo "bufon" ...  8) ;)

renia

Ponoć... A może zazdroszczą niektórzy i są złośliwi... :roll:

admin

Najważniejsze, że bramki strzela.  8)

renia

O, to, to. A co gadają? Zawsze o ważnych ludziach "gadają" co kto może, jeden lepiej, drugi gorzej... :lol:

admin

admin

Blackend

Wygląda na to, że w końcu ma trenera, który wie jakiego ma zawodnika, bo przy tym poprzednim wielokrotnie się zastanawiałem - po co kupili snajpera pola karnego jak mu nie nagrywają?  :shock: 8)

admin

:D
A bo Lewy to zawodnik na którego trzeba grać i niektórym się to nie podoba, bo nie rozumieją zasad gry zespołowej.  :?

Blackend

No ale taki klub jak Barcelona wyłożył mnóstwo kasy na trzydziestoparoletniego, ukształtowanego zawodnika i byli zdziwieni, że nie strzela tyle ile w Bayrnie.  :shock:
Tak samo zachowywała się hiszpańska prasa.  8)
Wychodzi, że faktycznie nie znają się na piłce i nie wiedzieli kogo kupili.  :lol:

admin

Najgorsze jest to, że "kuli mocy" nie działają w występach reprezentacji!  :?

Blackend

A bo by jeszcze reszta zawodników musiała się na nie skusić i wtedy bardziej precyzyjnie Lewemu nagrywać. ;)

admin

:lol:
A może Lewa niechętnie daje tym innym? ;)

Blackend

Blackend

Też byłem pozytywnie zaskoczony.  8)

admin

A bo prawdziwy Polak-katolik powinien gwizdać i pustymi flaszkami z trybun obrzucić tego "złoczyńcę"... ;)

Blackend

W ogóle na stadion nie wpuścić. ;)  :lol: