Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...o cholipcia... :shock:

Blackend

Noo, są bogate firmy, które organizują (tzn. rozbijają małżeństwa ;)) w ten sposób spotkania integracyjne  :D

administ

A Vincenty akcyzy do tego nie dolicza!!!  :shock:

Blackend

Dolicza, bo alkoholu ponoć na tych imprezach nie brakuje ;)

administ

:?
To pewnie tylko na większą śmiałość...  :wink:

Blackend

Aby w nocy na szkoleniu nie posnęli ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

No ja nie mam tyle klasy...tfu...kasy chciałam powiedzieć... :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2013-02-01, 10:06:55
No ja nie mam tyle klasy...tfu...kasy chciałam powiedzieć... :lol:

A ja mam! :D Tylko jej nie nadwyrężę, żeby tą drugą od ludzi wybierać. ;)

administ

Istotny postęp!  :shock:  :wink:

Zyon

Cytat: Dasna w 2013-02-07, 13:17:35
http://facet.interia.pl/aktywnosc/news-trening-aerobowy-obalamy-mity,nId,776005  8)
Zadna nowosc heheh, na dd wklejalem czesto art "dlaczego aeroby sa przereklamowane" :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Czyli znowu wychodzi, że lepszy ten przysłowiowy "chłopski rozum" niż pseudonaukowe wywody  8)

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-07, 14:03:18
Cytat: Dasna w 2013-02-07, 13:17:35
http://facet.interia.pl/aktywnosc/news-trening-aerobowy-obalamy-mity,nId,776005  8)
Zadna nowosc heheh, na dd wklejalem czesto art "dlaczego aeroby sa przereklamowane" :D
No dobra, mądralo, co w zamian?
Interwały?

Zyon

W zamian? Dlaczego w zamian, dlazego ludzie chca chudnac katujac sie bieganiem? To powinna byc przyjemnosc. Od chudniecia to jest dieta znaczy sie micha a nie cwiczenia hehe
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-07, 14:31:10
W zamian? Dlaczego w zamian, dlazego ludzie chca chudnac katujac sie bieganiem? To powinna byc przyjemnosc. Od chudniecia to jest dieta znaczy sie micha a nie cwiczenia hehe
Owszem, ale micha plus ćwiczenia działa szybciej, bardziej motywuje, sport też podnosi obniżone samopoczucie.
Moim zdaniem siłówka działa lepiej, ale większość ludzi obawia się "wybujałości tkanek".
Bieganie wychodzi najtaniej i jest zawsze dostępne.

administ

Dasna

Cytat: Gavroche w 2013-02-07, 15:00:08
Cytat: Zyon w 2013-02-07, 14:31:10
Owszem, ale micha plus ćwiczenia działa szybciej, bardziej motywuje, sport też podnosi obniżone samopoczucie.
Moim zdaniem siłówka działa lepiej, ale większość ludzi obawia się "wybujałości tkanek".
Bieganie wychodzi najtaniej i jest zawsze dostępne.
Podpisuje się rękami i nogami. Właśnie tak.
Jak przed laty chodziłam 3 razy w tyg.na siłownię to było najlepsze co dotąd robiłam. I właśnie na ciężary. Fakt , co nie co mi wybujało , ale to było the best. :lol:  :D

Gavroche

Kobieta powinna być tu i ówdzie...
Czemu przestałaś?