Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Urodziłam syna. :D
3 razy w tyg.siłownia, 1 raz w tyg.sauna, 1raz w tyg.masaż i 2 razy w tyg.jazda na rowerze. To było dla mnie najlepsze. :D

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-02-07, 18:13:18
3 razy w tyg.siłownia, 1 raz w tyg.sauna, 1raz w tyg.masaż i 2 razy w tyg.jazda na rowerze. To było dla mnie najlepsze. :D
Fajna mama  :D
Masz podstawy ciężarowe, kup girię i dołącz do naszej bandy :lol:
Zestaw dla zapracowanych da się wcisnąć w najbardziej napięty harmonogram.

Dasna

:D trzeba pomyśleć.
W domu mam hantle i sztangę, ale tak jak napisałeś biegać jest łatwiej. Zakładam buty i biegnę . Wsio.
W łazience jeszcze miałam tez zamocowany drążek i nie było dnia , żebym nie podciągała się. O to jest ciężkie. I w moim wykonaniu było trochę rozpaczliwe,  :lol: ale walczyłam. Po remoncie , nie ma drążka. :(

Giria? To dzwonek czy jakoś tak? :wink:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-02-07, 18:45:01
:D trzeba pomyśleć.
W domu mam hantle i sztangę, ale tak jak napisałeś biegać jest łatwiej. Zakładam buty i biegnę . Wsio.
W łazience jeszcze miałam tez zamocowany drążek i nie było dnia , żebym nie podciągała się. O to jest ciężkie. I w moim wykonaniu było trochę rozpaczliwe,  :lol: ale walczyłam. Po remoncie , nie ma drążka. :(

Giria? To dzwonek czy jakoś tak? :wink:

Odważnik, dzwonek(nazwa zAdminowana), giria, kettlebell i kociołek.
Tej ostatniej to tylko geje używają  :lol:
To sztanga, krążki i pomost, skompresowane do rozmiaru xs.

Dasna

xxs nawet  :lol:

Radzio

Kto się ośmielił odebrać Ci to , co najlepsze. ;) :D Jak do tego doszło? :shock:

Dasna

Cytat: Radzio w 2013-02-09, 09:04:19

Kto się ośmielił odebrać Ci to , co najlepsze. ;) :D Jak do tego doszło? :shock:
oj Radziu, Radziu a mówią , że to kobiety są przewrotne. :roll:

Dasna

:D Jak do tego doszło? :shock:
Chodzi Ci o detale poczęcia czy porodu?  :mrgreen:

Radzio

Cytat: Dasna w 2013-02-09, 09:06:36

oj Radziu, Radziu a mówią , że to kobiety są przewrotne. :roll:

Żeby móc rozmawiać z obcokrajowcem, wypada znać przynajmniej jego język. ;) :lol: :lol:

Chodziło mi o to, że ... nie można edytować postów.  :lol: :lol:

Dasna

Tak, bywamy z nie tylko obcokrajowcami , ale i w ogóle jakby z innych planet. :lol:

Blackend

Dzisiaj odbyły się zawody w zjeździe mężczyzn w ramach Mistrzostw Świata w narciarstwie alpejskim w Schladming. Podobno było super, a zjazd w szczególności jest widowiskową dyscypliną.  :D
Na szczęście jest powtórka  :D
http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/TVP-Sport

administ

Cytat: Blackend w 2013-02-09, 18:16:59
w Schladming.

Bardzo miłe miasteczko. O każdej porze roku.  :D
Schladminger bardzo smaczny, łagodny w smaku!

Blackend

W googlach też ładnie wygląda  :D
Alpejskie miasteczka ze swoją charakterystyczną architekturą (m.in. mur pruski) są bardzo, ale to bardzo urokliwe  :D

administ

Całe Alpy są śliczne, ale szwajcarskie najpiękniejsze!  :D

Blackend

Czas się w końcu wybrać  :D

administ

Polecam, bo to trochę inne góry niż te nasze.  :D

Zyon

Work Buy Consume Die

Gwidon

a co to ma wspolnego ze sportem ?   :(

administ

Ładnie grają w sookera na Eurosportu.