Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Zyon w 2014-09-17, 15:14:39
Nie wiem czy w ogole dalbym sie zmusic. Siatkowka i tenis to sa sporty, ktore niezmiennie mnie usypiaja ledwo po kilku minutach  :lol:
5+
Jako mieszkaniec regionu siatkarskiego cierpię od lat. Nawet z tego powodu postanowiłem się wyprowadzić, ale trochę długo mi to idzie.  :lol:  :wink:

Blackend

Cytat: RafałS w 2014-09-17, 16:13:48
To u mnie odwrotnie. Po małej porze deszczowej i dziwnych mgłach wysyp grzybów. Osobiście już masę wielgachnych kani, maślanych maślaków i zwykłych podgrzybków zostawiłem w spokoju i dla grzybiarzy.  :)

U nas tak samo, mokro i wilgotno w lesie.  8)

RafałS

U was się nie liczy bo to rzut beretem.  :wink:

Blackend

Polska wbrew pozorom, to nieduży kraj, w każdy kąt w jeden dzień się zajedzie.  8)

administ

Nieduży kraj to taki, co da się przejechać na jednym baku benzyny!  :wink:

Blackend

Mieszkając w centrum, powinno wystarczyć.  8)

administ

A skąd, mały bak a litry lecą...  :?  :wink:

Blackend

Bo to trzeba wyłączyć klimatyzacje, pozamykać okna, mocno zwolnić i może się samo dokula. ;)

administ

Ale aby się dokulać, to najpierw trzeba mocno rozpędzić!  :roll: :wink:

Blackend

Przy sprzyjających wiatrach i korzystnym ukształtowaniu terenu można liczyć na łut szczęścia. ;)

Blackend

Oczywiście można trafić na korki przed bramkami, ale to już wina Tuska. ;)  :lol:

administ

Najgorszy na A1 jest brak obwodnicy Łodzi!  :(

administ

No i Rosjanie dostali w tyłek od Brazylii...  :?

administ

Cytat: admin w 2014-09-17, 15:34:34
Ruscy na złość przegrają z Brazylią, aby wyeliminować polską drużynę w bezpośrednim meczu, bo tak Włodzimierz sobie zażyczył ...  :?
Słyszałem też o innym scenariuszu.  :wink:

3:0 dla Brazylii!  8)

Blackend

Włodka się słuchają. ;)  :lol:

Blackend

A Bayern wygrał z MC, załapałem się na samą końcówkę i akurat strzelili jedyną bramkę.  8)

administ

Jakoś tak po dwudziestej meczyk się zaczyna...  :D
Oj co to będzie!  :shock:  :wink:
Albo kolejna klęska narodowa, albo...  8)

renia

I co takiego może się wydarzyć? Albo jedni wygrają albo drudzy. 8) Też mi wielka rzecz... 8) :mrgreen:

administ

No jak? Z Ruskimi, to przecież, że to polska racja stanu dla każdego patrioty!  :wink:

Blackend

Ale naród nawet nie może się zjednoczyć przed wspólnym wrogiem, bo Donald nie dał na igrzyska w tv. ;)