Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

W ostatnim NIE byl fajny humor rysunkowy. Podpis : Spakowana walizka Tuska do Brukseli, a w srodku getry, koszulka pislkarska i buty korki  :lol:
Work Buy Consume Die

jukor

Cytat: Zyon w 2014-09-16, 09:54:10
W ostatnim NIE byl fajny humor rysunkowy. Podpis : Spakowana walizka Tuska do Brukseli, a w srodku getry, koszulka pislkarska i buty korki  :lol:

Ubiór ma, więc może śladem "orlików" jakieś "brukselki" zechce budować.? :wink:

administ

Cytat: jukor w 2014-09-15, 13:07:10
Cytat: admin w 2014-09-15, 09:43:39
Ponoć nasi volleyballiści trafili do jakiejś grupy śmierci!  :?
Ale może jakoś...  8)

Będzie wojna z Rosją. :wink:

Jak Rosjanie skopią Brasil, to będzie mecz Przyjaźni polsko-ruskiej, czyli mecz o pietruchę.   8)

jukor

Cytat: admin w 2014-09-17, 07:45:19
Cytat: jukor w 2014-09-15, 13:07:10
Cytat: admin w 2014-09-15, 09:43:39
Ponoć nasi volleyballiści trafili do jakiejś grupy śmierci!  :?
Ale może jakoś...  8)

Będzie wojna z Rosją. :wink:

Jak Rosjanie skopią Brasil, to będzie mecz Przyjaźni polsko-ruskiej, czyli mecz o pietruchę.   8)

Rosyjski siatkarz "strzelał" do Polaków. Chodzi o Spiridonowa z nr 9.

http://www.youtube.com/watch?v=XicoNzZl74s
A może Brasil ich wypunktuje?

MariuszM

i tak bedzie wojna, wec co za roznica kiedy strzelaja. Bieda nie sluzy pokojowi....

administ

No ale tu jest teraz deflacja, biedaki się przecież bogacą, bo za rencinę, czy emeryturkę mogą więcej kupić i problem bankrutujących banków ich nie dotyczy!  :D
A "wszystko przez Kopacz, bo co ona zrobiła!"  :wink: :mrgreen:

Blackend

Już niedługo Jarek się w końcu zacznie realizować i będzie w końcu na niego.  :lol:

administ

Coś mi się o uszy obiło, że tam już następca jest choć nienamaszczony...  :wink:  :(

Blackend

Taki Marcinkiewicz? ;)
Szkoda, moim zdaniem powinien stać lider na czele rządu.  8)

administ

Jarka z prezesury, bo ponoć za chory...  :shock: :?

Zyon

E, nie sadze. Jarek to definicja slowa prezes przeciez  :D
Work Buy Consume Die

administ

Tym bardziej się zdziwisz, bo zegar tyka.  8)

Zyon

Ten senator od SKOK-ow? E mysle, ze specjalnie to zrobili, zeby im tam zasiac ferment i niepewnosc. W koncu wiadomo, kto jest naczelnym Newsweeka a ten to juz prawie ma obsesje antyprezesowska  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Na szczęście nie mój problem, bardziej mnie deszcz interesuje, bo grzybnia nie rośnie, choć noce ciepłe.  :?

Zyon

Nie wiem czy w ogole dalbym sie zmusic. Siatkowka i tenis to sa sporty, ktore niezmiennie mnie usypiaja ledwo po kilku minutach  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

No jak?  :shock:
A "Polska, biało-czerwoni" i takie tam...  :roll: :wink:

administ

Ruscy na złość przegrają z Brazylią, aby wyeliminować polską drużynę w bezpośrednim meczu, bo tak Włodzimierz sobie zażyczył ...  :?
Słyszałem też o innym scenariuszu.  :wink:

Zyon

E tam, nuda to nuda, niewazne, kto przynudza  :lol:

Znacznie ciekawsze sa polityczne kulisy tego, ze zakodowane. Podobno sam Tusk zarzadzil wycofanie sponsora, bo Polsat za bardzo lubi Grzesia Schetyne i sie z nim kumpluje
http://natemat.pl/117233,telewizyjna-wojna-na-smierc-i-zycie-spor-miedzy-polsatem-i-tvp-to-nie-tylko-mistrzostwa-swiata-w-siatkowce
Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: admin w 2014-09-17, 14:50:55
Na szczęście nie mój problem, bardziej mnie deszcz interesuje, bo grzybnia nie rośnie, choć noce ciepłe.  :?
To u mnie odwrotnie. Po małej porze deszczowej i dziwnych mgłach wysyp grzybów. Osobiście już masę wielgachnych kani, maślanych maślaków i zwykłych podgrzybków zostawiłem w spokoju i dla grzybiarzy.  :)