Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ponoć kosmiczne pieniądze i za dwa, trzy lata chcą osiągnąć poziom Bayernu Monachium.  :roll:

Jarek

Mogą osiągnąć ,ale tylko na krótko. :lol:Ten tort jest już podzielony  :lol:

Blackend

Jasne, dopóki Bayern ma Lewego mogą spać spokojnie. ;)  :lol:

Jarek

Tylko Bayern mógł tego szczęścia doznać ,bo Muller już ławeczkę grzeje  :lol:

Blackend

No właśnie, wczoraj siedział, ale ponoć nawet jak siedzą na trybunach, to mają wypłacaną premię za zwycięstwo - da się wytrzymać. ;)  :lol:

Jarek

Bardziej się wiercą, niż siedzą  :lol:
Też bym sobie posiedział z nimi :(

Blackend

Ba, nawet bym się powiercił.  :lol:

Jarek

RafałS

Może przed końcem wieku dowiemy się ostatecznie, na którym miejscu medalowym Polska się uplasowała.  :lol:
Ale te wszystkie stracone oferty reklamowe  :? , wspólne posiłki z prezydentami...  :wink:

administ

Pierwsze miejsce na podium i flaga na maszcie wciągana podczas hymnu  - bezcenne przeżycie...  8)

Blackend

Właśnie, dlatego to już musztarda po obiedzie.  :?  8)

administ

:( 
Teraz to tylko statystyczna zmiana.  :?

Blackend

Dlatego bez sensu są te wyrywkowe kontrole, albo uwalniają rynek i niech się koksują, albo wprowadzają drakońskie kary finansowe.  8)

administ

To pierwsze rozwiązanie jest lepsze, bo uczciwsze...  8)

Blackend

Oczywiście, tylko pierwsze, ale już chciałem tak ugodowo to raz, a dwa to zdanie jakieś takie krótkie wychodziło. ;)

administ

http://sport.tvn24.pl/sporty-zimowe,130/turniej-czterech-skoczni-kamil-stoch,705061.html - to jest coś!  :D
Jeśli Państwo Żyłowie tu zaglądają - to serdecznie gratuluję sukcesu syna!

renia

Pięknie. Też oglądałam ich na podium. :D Tylko ten nasz hymn to kiepsko zagrali... :? :lol:

Jarek

Mam wrażenie ,że więcej cieszy drugie miejsce żyły  :lol:Mnie tak :lol:

Blackend

Brawo, oglądałem z zapartym tchem i były nawet okrzyki radości.  :D