Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: renia w 2013-03-05, 07:52:24
Czyli zbyt duża abstynencja seksualna jest niekorzystna dla zdrowia? Zakonnice chyba wcale krócej nie żyją... :roll: :|

Dla zdrowia jeszcze nie wiem, ale... ale dowiem się.  :lol: Natomiast dla podtrzymania gatunku(użytkowniku @M ;)) bardzo.  8)

Radzio

Cytat: admin w 2013-03-05, 07:35:10
Poczeka, poczeka, ale co sobie pofolguje w międzyczas, to jej.  :wink: :D
Bo o zdrowie trzeba dbać, we wszystkich jego aspektach!  8) :lol:

Jak mus, to mus.  :lol:  Ale przecież mogę... .  8) :lol: :lol:

MariuszM

Cytat: Radzio w 2013-03-05, 17:11:07
Czyli zbyt duża abstynencja seksualna jest niekorzystna dla zdrowia? Zakonnice chyba wcale krócej nie żyją... :roll: :|

Dla zdrowia jeszcze nie wiem, ale... ale dowiem się.  :lol: Natomiast dla podtrzymania gatunku(użytkowniku @M ;)) bardzo.  8)
Radziu spokojnie,radzę sobie jakoś :)

[załącznik usunięty przez administratora]

renia

A co to za sport? :shock:

administ

Dwubój przecież!  :lol: :lol: :lol:

MariuszM

Związany z rwaniem :P  :twisted: :lol:

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-03-05, 17:53:03
Cytat: Radzio w 2013-03-05, 17:11:07

Radziu spokojnie,radzę sobie jakoś :)

Ja tylko niosę pomoc. ;)  :lol:

Zyon

Cytat: renia w 2013-03-05, 17:54:38
A co to za sport? :shock:
Na moje to nie sport a jakies ciasto, chyba makowiec  :D
Work Buy Consume Die

Radzio

Ciekawe, czy uda się wyłonić zwycięzcę. :D

Zyon

Tak od wczoraj ciezko juz uniknac tego sukcesu cos ie dramatem okazal ale mnie zastanawia jedno - jak 27 latek schodzac moze "nie miec juz sily"? Brak energii czy brak treningu? Ja myslalem, ze ci co wchodza to sa wytrenowani harpagoni, silni jak tury i o kondycji maratonczyka a tutaj takie rzeczy.....pewnie zywienie to tez drugorzedna sprawa w tych kwestiach,
Work Buy Consume Die

Zyon

Mialem jescze nadzieje  :? szkoda ich...Berbeka jeszcze w listopadzie w wywiadzie zarzekal sie, ze juz dal sobie spokoj z wysokimi gorami...

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/swiat,27/na-broad-peak-juz-nie-czekaja-na-zaginionych,78576,1,0.html
Work Buy Consume Die

administ

Tak to jest jak się własnych obietnic nie dotrzymuje!  :(

Zyon

Tak to wyglada....25 lat temu rowno zawrocil 23 metry przed szczytem...teraz zabraklo instynktu
Work Buy Consume Die

renia

Zawsze dziwiłam się takim osobom, że narażają swoje życie... po co? Satysfakcja? Sława?

Dasna

Pasja, adrenalina.

administ

Dziwne rzeczy ludzie są w stanie popełnić, aby przejść do historii!  :wink:

renia

Ale jeśli ma się rodzinę to odpowiedzialność powinna być ponad pasją... :roll:

Zyon

Cytat: renia w 2013-03-09, 08:27:45
Zawsze dziwiłam się takim osobom, że narażają swoje życie... po co? Satysfakcja? Sława?
Rutkowska, jescze przed smiercia udzelila kiedys takiego gorzkiego wywiadu, ze tam nie ma przyjazni jest ego, zawisc, zazdrosc.....ona tez moglaby przezyc jakby jhej Carlos pozyczyl te spodnie o ktore prosila....

Ale z drugiej strony jest  ksiazka "Wszystko za Everest", ktora byla nominowana do Pulitzera, ktora tak to opisuje, ze mozna zrozumiec...gory naprawde moga byc fascynujace
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: renia w 2013-03-09, 08:32:36
Ale jeśli ma się rodzinę to odpowiedzialność powinna być ponad pasją... :roll:

Właśnie, właśnie, kobietę trzeba do domu oswoić i w góry...  8)  :wink:

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-03-09, 08:35:00
Cytat: renia w 2013-03-09, 08:27:45

Rutkowska, jescze przed smiercia udzelila
:roll:
Może nie znam, ale czy to nie była Wanda Rutkiewicz.? :roll: