Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jak mus to mus... :D

Radzio

Napisałem, że niby nie ma. A on jest! :D /........... (

O! Prasa powszechna też już wie.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news-robert-lewandowski-brak-mi-slow-po-tej-porazce,nId,973021:D

Radzio

:lol: Koniec zdania jest autorstwa niejakiego Pioruna. Post też on ocenzurował i ... puścił. :shock:   To... nie... ja.  8)

Blackend

No i pooglądaliśmy wczorajszy finał - był niezły. Szybkie ofensywne akcje, mało złośliwych fauli, wyrównana gra do 70 minuty, ogólnie podobało mi się  :D

administ

Teraz się Ula męczy z jakąś Wenus na Rolandzie Garrosie...  :?

Blackend

Wczoraj patrzyłem na Nadala z Djokowiczem, ale nie wiem jak się skończyło, bo mi sie zasnęło  :D

administ

Nie oglądałem.  :?

administ

O dziwo, Radwańska wygrała.  :shock:
Świetnie.  :D

administ

Właśnie się Isia-misia męczy z jakąś Niemką na Rolandzie!  :shock:  :?

administ

Isia-misia w czwartej rundzie, ale z Anią będzie grała...  :?

Blackend

Gdzieś tam czytałem, że Janowicz tez przeszedł do kolejnej rundy...

renia

No ja słyszałam, że Jarmołowicz w końcu pobił Coolera... 8)

Blackend

W tym temacie jestem cienki - zwyczajnie brakuje mi czasu na śledzenie forum DD. Nawet tu mnie kiedyś automat skasował, gdy na pół roku utraciłem równowagę pomiędzy pracą, a życiem prywatnym  :(

renia

Teraz starcza 5 minut dziennie na śledzenie forum DD...

Dasna

Cytat: admin w 2013-05-31, 20:50:11
Właśnie się Isia-misia męczy z jakąś Niemką na Rolandzie!  :shock:  :?
Dobrze napisane, męczy się. Gdyby Dina nie popełniała błędów to Agnieszka by ten mecz przerżnęła.  :? Dwa sety, ale brzydkie. A Dina walczyła. Chyba . że taktyczne założenie Agnieszki było, aby grać na pół gwizdka.
Zmęczyłam się.  :?

administ

Ale ostatecznie pamięta się wynik, a styl gry, to insza inszość...  :wink:

Dasna

Nie wiem jakie ma ambicje , bo to jej sprawa, ale nr 1 to nie będzie oj nie będzie.  :? Trochę jej przypakować by się przydało, bo słabieńka ta nasza Isia. :?

administ

Przy tej tuczarnianej gorylicy, to wszystkie nasze wypadają jak kurczaczki...  :? :wink:
Ale Woźniacka źle zrobiła, że sobie kpiła publicznie z Williams sisters...  :(

Dasna

Cytat: admin w 2013-06-01, 07:37:27
Przy tej tuczarnianej gorylicy, to wszystkie nasze wypadają jak kurczaczki...  :? :wink:
Ale Woźniacka źle zrobiła, że sobie kpiła publicznie z Williams sisters...  :(
:lol: :lol: Tak, ale szybkość serwisu jest u Sereny atomowa. I te najlepsze mają taka zaciętość. Zęba. Nerw.

A nic nie wiem, Karolina kpiła z nich? Aaaa, może chodzi o ten filmik gdzie "dopchała" sobie biust i pupę. A Wiliamski się obraziły?

administ

Właśnie o to...  :?